GP24 Media

LATEST POSTS

Hartley: Performanța vorbește de la sine având în vedere viitorul meu în F1

Vizualizări: 9514

Brendon Hartley a reușit cel mai bun rezultat al său al sezonului în Austin, într-un moment foarte oportun, având în vedere dubiile legate de viitorul său în F1 alături de Toro Rosso.

Hartley este de părere că performanțele sale recente vorbesc de la sine.

Viitorul său rămâne însă un subiect de speculație, Alexander Albon fiind aparent la șefia luptei pentru scaunul doi al echipei Toro Rosso pentru 2019.

Hartley a primit un ultimatum, adică să îl bată pe Gasly în stagiile finale ale sezonului pentru a își păstra locul la echipă.

Hartley a reușit să urce până pe locul 11 în cursa de duminică, acesta plecând de la capătul grilei în urma schimbării de motor de care au avut parte ambele mașini ale echipei sale.

„Sunt fericit de ultimele curse, dar faptul că trebuie să răspund la întrebări legate de viitorul meu în fiecare săptămână începe să devină din ce în ce mai enervant.” spune Hartley după cursa din Statele Unite

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Eram înaintea lui (Gasly) în Singapore înaintea ordinelor de echipă, eram înainte în Rusia înainte să se strice mașina, și am fost mai rapid și în calificări la Suzuka, iar acum am fost mai rapid și aici.

„Deci, să vedem ce se v-a întâmpla.”

„Sunt foarte fericit cu performanța de astăzi. Mă lupt!”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES