More

  Latest Posts

  Hartley: Performanța vorbește de la sine având în vedere viitorul meu în F1

  Brendon Hartley a reușit cel mai bun rezultat al său al sezonului în Austin, într-un moment foarte oportun, având în vedere dubiile legate de viitorul său în F1 alături de Toro Rosso.

  Hartley este de părere că performanțele sale recente vorbesc de la sine.

  Viitorul său rămâne însă un subiect de speculație, Alexander Albon fiind aparent la șefia luptei pentru scaunul doi al echipei Toro Rosso pentru 2019.

  Hartley a primit un ultimatum, adică să îl bată pe Gasly în stagiile finale ale sezonului pentru a își păstra locul la echipă.

  Hartley a reușit să urce până pe locul 11 în cursa de duminică, acesta plecând de la capătul grilei în urma schimbării de motor de care au avut parte ambele mașini ale echipei sale.

  „Sunt fericit de ultimele curse, dar faptul că trebuie să răspund la întrebări legate de viitorul meu în fiecare săptămână începe să devină din ce în ce mai enervant.” spune Hartley după cursa din Statele Unite

  „Eram înaintea lui (Gasly) în Singapore înaintea ordinelor de echipă, eram înainte în Rusia înainte să se strice mașina, și am fost mai rapid și în calificări la Suzuka, iar acum am fost mai rapid și aici.

  „Deci, să vedem ce se v-a întâmpla.”

  „Sunt foarte fericit cu performanța de astăzi. Mă lupt!”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss