Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hartley așteaptă un sprijin imens de la fanii Japonezi pentru Honda și Red Bull Toro Rosso

  Brendon Hartley se așteaptă la un sprijin imens de la fanii japonezi pentru Honda și Red Bull Toro Rosso Honda înainte de Marele Premiu al Japoniei.

  Toro Rosso se va deplasa la cursa internațională de curse Suzuka pentru cursa de acasă a Honda. Producatorul de motoare va fi si sponsorul titlului pentru Grand Prix-ul din acest an.

  Hartley va concura pentru prima dată în cariera sa pe pista Suzuka. Noul Zealander a concurat în Japonia înainte de Campionatul Mondial de Anduranță, dar a avut loc la Fuji Speedway.

  Pilotul F1 de douăzeci și opt de ani spune că circuitul de 5,8 km este unul dintre cele mai importante momente din calendarul F1 și scoate în evidență primul sector în care crede că mașinile vor fi împinse până la limită.

  „Suzuka este cu siguranta unul dintre cele mai culminante evenimente ale calendarului, iar toata lumea in Formula 1 vorbeste despre traseu, in special sectorul de mare viteza 1, unde impingeti cu adevarat aceste masini moderne de Formula 1 la limita lor si ma astept ca acest sector va fi locul unde masinile curente se simt cele mai impresionante „, a spus Hartley. „În trecut, l-am condus pe Suzuka pe simulatoarele F1 și am făcut-o din nou săptămâna trecută în pregătirea pentru această cursă, care va fi prima dată când voi conduce cu adevărat acest circuit. „Am concurat de patru ori în Japonia în Campionatul Mondial de Anduranță, dar a fost mereu la circuitul Fuji. Am avut un succes acolo, cu o singură victorie și cu câteva locuri terțe și m-am bucurat întotdeauna de experiența pasiunii fanilor japonezi. „

  Toro Rosso va vizita Japonia ca echipă cu motoarele Honda pentru prima dată de la începerea parteneriatului la începutul sezonului. Atât Hartley, cât și colegul său de echipă, Pierre Gasly, au vizitat fabrica de la Honda înaintea Marelui Premiu și așteaptă să vadă un sprijin imens de la fani japonezi atât pentru Honda, cât și pentru Toro Rosso, în acest weekend. „Mă aștept la un sprijin imens în Suzuka pentru Honda și Toro Rosso. Aștept cu nerăbdare acest lucru, pentru că îmi place întotdeauna petrecerea timpului în Japonia; Îmi place mâncarea și cultura și petrec timpul cu oamenii de acolo „, a adăugat Hartley.

  „Mergem în Japonia imediat după Sochi, cu un program aglomerat de a vizita unitatea F1 a Honda din Sakura, precum și alte fabrici. „Fiind Honda powered, va fi o cursa importanta pentru noi si sper sa putem face un show bun si sa oferim cateva puncte fanilor japonezi si tuturor celor care lucreaza la Honda”.

  Photocredit: Peter Fox/Getty Images/Red Bull Content Pool  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss