More

  Latest Posts

  Hartley așteaptă un sprijin imens de la fanii Japonezi pentru Honda și Red Bull Toro Rosso

  Vizualizări: 8045

  Brendon Hartley se așteaptă la un sprijin imens de la fanii japonezi pentru Honda și Red Bull Toro Rosso Honda înainte de Marele Premiu al Japoniei.

  Toro Rosso se va deplasa la cursa internațională de curse Suzuka pentru cursa de acasă a Honda. Producatorul de motoare va fi si sponsorul titlului pentru Grand Prix-ul din acest an.

  Hartley va concura pentru prima dată în cariera sa pe pista Suzuka. Noul Zealander a concurat în Japonia înainte de Campionatul Mondial de Anduranță, dar a avut loc la Fuji Speedway.

  Pilotul F1 de douăzeci și opt de ani spune că circuitul de 5,8 km este unul dintre cele mai importante momente din calendarul F1 și scoate în evidență primul sector în care crede că mașinile vor fi împinse până la limită.

  “Suzuka este cu siguranta unul dintre cele mai culminante evenimente ale calendarului, iar toata lumea in Formula 1 vorbeste despre traseu, in special sectorul de mare viteza 1, unde impingeti cu adevarat aceste masini moderne de Formula 1 la limita lor si ma astept ca acest sector va fi locul unde masinile curente se simt cele mai impresionante “, a spus Hartley. “În trecut, l-am condus pe Suzuka pe simulatoarele F1 și am făcut-o din nou săptămâna trecută în pregătirea pentru această cursă, care va fi prima dată când voi conduce cu adevărat acest circuit. “Am concurat de patru ori în Japonia în Campionatul Mondial de Anduranță, dar a fost mereu la circuitul Fuji. Am avut un succes acolo, cu o singură victorie și cu câteva locuri terțe și m-am bucurat întotdeauna de experiența pasiunii fanilor japonezi. “

  Toro Rosso va vizita Japonia ca echipă cu motoarele Honda pentru prima dată de la începerea parteneriatului la începutul sezonului. Atât Hartley, cât și colegul său de echipă, Pierre Gasly, au vizitat fabrica de la Honda înaintea Marelui Premiu și așteaptă să vadă un sprijin imens de la fani japonezi atât pentru Honda, cât și pentru Toro Rosso, în acest weekend. “Mă aștept la un sprijin imens în Suzuka pentru Honda și Toro Rosso. Aștept cu nerăbdare acest lucru, pentru că îmi place întotdeauna petrecerea timpului în Japonia; Îmi place mâncarea și cultura și petrec timpul cu oamenii de acolo “, a adăugat Hartley.

  “Mergem în Japonia imediat după Sochi, cu un program aglomerat de a vizita unitatea F1 a Honda din Sakura, precum și alte fabrici. “Fiind Honda powered, va fi o cursa importanta pentru noi si sper sa putem face un show bun si sa oferim cateva puncte fanilor japonezi si tuturor celor care lucreaza la Honda”.

  Photocredit: Peter Fox/Getty Images/Red Bull Content Pool

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss