Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hâncu își adjudecă etapa a doua de Campionatului Național de Super Slalom 2020

  Bucureșteanul Vlad George Hâncu a încheiat primul în clasamentul general al celei de-a doua etape a Campionatului Național de Super Slalom 2020, desfășurată pe esplanada din fața Pavilionului Romexpo.

  Timpul lui Hâncu a fost de 50 de secunde, acesta devansându-l cu doar 4 sutimi de secundă pe cel de-al doilea clasat, Vlad Soare, tot din București. Într-o luptă extrem de strânsă și spectaculoasă, locul trei i-a revenit piteșteanului Mihai Șurubariu, cu timpul de 50 de secunde și 49 de zecimi. Practic, primele 3 locuri s-au stabilit la diferența de mai puțin de o secundă.

  Ieșit din juniorat și cu un vehicul adaptat pentru concurs, Hâncu a reușit să îi depășească pe Vlad Soare și Mihai Șurubariu, doi piloți cu o mai mare experiență și obișnuiți ai podiumului, care și de această dată au demonstrat măiestrie la volan și un pilotaj fără greșeală, ambii având mașini foarte bine pregătite.

  La Juniori, evoluția a fost la fel de spectaculoasă, concursul bucurându-se din nou de participarea abilei Ema Băciucă, în vârstă de numai 8 ani. Grupa Juniorilor „mici“ (J1) a fost câștigată detașat de Filip Mâțescu, iar cea a Juniorilor „mari“ (J2) de Alexandra Teslovan. La grupa Femina, pentru a doua etapă consecutiv, s-a impus Monica Andra Popescu, la bordul unui elegant Peugeot 208 GTI.

  Cupa Romexpo a înregistrat și o premieră tehnică pentru Campionatul Național de Super Slalom: o mașină electrică, Tesla Model 3 Performance, avându-l la volan pe Ciprian Cherciu. Pilotul a reușit să exploateze foarte eficient performanțele dinamice și de stabilitate ale acestui bolid de 460 CP, obținând și titlul de „Best Show” al etapei.

  Câștigătorii etapei a doua, pe grupe și clase:

  • A1 – Mihai Mateescu
  • A2 – Mihai Șurubariu
  • A3 – Alexandros-Teodor Mojilian
  • A4 – Vlad George Hâncu
  • A5 – Vlad Soare
  • D1 – Mihai Costescu
  • D2 – Bogdan Anghelea
  • Juniori 1 – Filip Mateescu
  • Juniori 2 – Alexandra Teslovan
  • Modificate – Vlad George Hâncu
  • Femina  – Monica Andra Popescu

  Primii trei clasați în ierarhia OPEN a rundei de la Romexpo: locul 1 – Vlad George Hâncu, locul 2 – Mihai Șurubariu, locul 3 – Vlad Soare

  • Best TIME – Vlad George Hâncu
  • Best SHOW  – Ciprian Cherciu
  • AMI RACING a reușit să se impună și în această etapă în întrecerea echipelor.

  După primele două etape, clasamentul OPEN are următoarea configurație: Locul 1 – Mihai Surubariu 30 de puncte, locurile 2 și 3 fiind ocupate de Vlad Soare și Vlad Hâncu,  ambii cu câte 29 de puncte.

  GT Auto Club Sportiv și Federației Române de Automobilism Sportiv mulțumesc pentru buna desfășurare a etapei partenerilor Romexpo și  ISU, precum și sponsorilor: P1, Autozone-Vianor, Angelli, Tegee International și Omega Motorsport.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss