More

  Latest Posts

  Hamilton – „Vom oferi tot ce avem” spune în timp ce anticipează ultimele 6 curse „foarte dificile” din 2021

  Lewis Hamilton a refuzat să admită că vor exista curse în care Mercedes va fi pe locul doi după Red Bull în ritm, în timp ce a vorbit despre abordarea sa în ultimele șase Mari Premii ale acestei lupte pentru titlu, începând cu GP-ul Statelor Unite din acest weekend.

  La șase puncte în spatele lui Max Verstappen în clasament, după ce a aterizat joi pe Circuitul Americilor, Hamilton și Mercedes au un record excelent la această locație, britanicul câștigând aici de cinci ori din 2012 cu un podium în șapte din opt apariții la COTA.

  Urmează însă, Marele Premiu al Mexicului – unde Red Bull a câștigat de două ori în ultimii cinci ani. Hamilton a fost întrebat dacă se așteaptă să găsească Mexicul o provocare mai mare decât SUA.

  El a răspuns: „Este important să câștigăm cumva fiecare cursă, să știi, să ne maximizăm punctele – acesta este obiectivul nostru în următoarele șase curse – va fi incredibil de dificil și vor exista momente în care, probabil, îi putem elimina pe Red Bull și…

  Nu-mi place să presupun că Mexicul nu va fi puternic, dar de obicei sunt foarte puternici în Mexic.

  „Dar da, cred că va fi… multe se pot întâmpla în aceste șase curse, așa că trebuie să luăm câte cursă pe rând, să-i dăm tot ce avem”, a adăugat el.

  Hamilton

  Privind în acest weekend la GP-ul Statelor Unite ale Americii, Hamilton a spus că a fost surprins de primirea primită de Formula 1 – după ce a remarcat cât de mult a crescut aceasta de la prima sa apariție la GP-ul din SUA, în 2007, la Indianapolis, cu factori precum Drive To Survive de la Netflix.

  „Cred că am știut deja de la început că există un potențial imens aici. Prima mea cursă în SUA a fost în 2007, dar am fost deja la o cursă NASCAR, am fost la un joc NFL, un joc NBA, am văzut deja cum este – sunt înnebuniți după sport aici.

  „Și niciodată nu sunt suficiente sporturi, există întotdeauna mai multă acțiune, iar progresul pe care l-am văzut de-a lungul anilor a fost uriaș.

  Desigur, în ultimii ani a fost cea mai abruptă creștere: din ce în ce mai mulți oameni vorbesc despre asta, din ce în ce mai mulți oameni se angajează; cantitatea de e-mailuri și mesaje pe care le primesc de la oamenii pe care îi cunosc de ani de zile în State, dar nu am știut niciodată ce făceam, sunt acum captivate – așa că cred că mulți dintre ei vin în acest weekend.

  „Cred că este ceva bun, este un lucru bun și este grozav să vezi răspunsul”, a conchis el.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss