Latest Posts

Hamilton va primi o penalizare de 10 poziţii pe grilă în GP-ul Turciei după ce a luat un nou motor Mercedes

Vizualizări: 10391

Lewis Hamilton urmează să primească o penalizare de 10 locuri pe grila pentru Marele Premiu al Turciei de duminică, deoarece liderul campionatului a luat un nou motor Mercedes la Istanbul Park.

Hamilton, care deține un avans de două puncte în clasament după ce a câștigat Marele Premiu al Rusiei – în care Max Verstappen de la Red Bull și-a revenit de la un start în P20, luând el însuși o nouă unitate de putere – era de așteptat să ia un nou motor înainte de acest weekend.

Mercedes-ul său W12 a fost echipat cu un nou motor cu ardere internă (ICE) și evacuare – dar Hamilton a depășit doar alocarea de noi ICE.

Pentru că și-a depășit alocarea de motoare noi, urmează să primească o penalizare de 10 locuri – cu toate acestea, Hamilton a venit de pe locul șase pentru a câștiga GP-ul Turciei din 2020.

Carlos Sainz de la Ferrari va începe cursa și din spate cu o nouă unitate de putere.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss