GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton va câștiga din nou în 2021, spune Alonso

Vizualizări: 10768

Fernando Alonso spune că este clar ce echipă și ce piloți vor încheia în topul clasamentului în campionatul din 2021. Spaniolul de 39 de ani revine în F1, după doi ani de pauză, dar este mai interesat de regulamentul care se modifică din 2022, deoarece consideră că va crește competitivitatea sportului.

Deci pentru 2021, speră că va putea să progreseze, având în vedere că Renault a obținut 3 podiumuri în 2020. „După asta, aspirăm la mai mult”, spune Alonso despre noul brand, Alpine.

„În 2021, Mercedes va triumfa din nou. Hamilton va câștiga din nou,”, a spus spaniolul pentru Rai. „Red Bull se va lupta pentru locul 2 și vom vedea cine va încheia pe 3.” Când a fost întrebat dacă consideră că Mercedes și Hamilton merită aprecierea pentru că au dominat era, a răspuns: „Hamilton la Mercedes merită. Nu poți domina ca pilot, fără un monopost pe măsură.”

Alonso consideră că superioritatea tehnică de la Mercedes a fost dovedită din nou, cu ajutorul lui Russell, care a concurat în locul lui Hamilton, când acesta avea covid: „În 5 zile, a trecut de la ultimul pe grilă, la primul, 5 zile, nu 100. Fără vreo influență divină sau meditație în Tibet. A fost suficient să ajungă într-un monopost Mercedes.”

„Este greu să evaluezi piloții, dar dacă te gândești, care este persoana pe care Hamilton și Bottas o văd cel mai des în retrovizoare, este Verstappen. Leclerc este un talent excepțional, dar va dura câțiva ani că să putem evalua cu adevărat.”

Cât despre problemele de la Ferrari, Alonso spune că fost sa echipă este într-o „dimensiune diferită” față de celelelate formații de pe grilă: „Este vorba despre managementul sportului, de companie, de politică, mulți oameni care iau decizii. Alte echipe sunt în F1 de 10, 15 ani și după pleacă, Ferrari nu poate face asta. Dar adevărul este că, în ultimele șapte sezoane, o singură echipă a câștigat.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES