More

  Latest Posts

  Hamilton va câștiga din nou în 2021, spune Alonso

  Fernando Alonso spune că este clar ce echipă și ce piloți vor încheia în topul clasamentului în campionatul din 2021. Spaniolul de 39 de ani revine în F1, după doi ani de pauză, dar este mai interesat de regulamentul care se modifică din 2022, deoarece consideră că va crește competitivitatea sportului.

  Deci pentru 2021, speră că va putea să progreseze, având în vedere că Renault a obținut 3 podiumuri în 2020. „După asta, aspirăm la mai mult”, spune Alonso despre noul brand, Alpine.

  „În 2021, Mercedes va triumfa din nou. Hamilton va câștiga din nou,”, a spus spaniolul pentru Rai. „Red Bull se va lupta pentru locul 2 și vom vedea cine va încheia pe 3.” Când a fost întrebat dacă consideră că Mercedes și Hamilton merită aprecierea pentru că au dominat era, a răspuns: „Hamilton la Mercedes merită. Nu poți domina ca pilot, fără un monopost pe măsură.”

  Alonso consideră că superioritatea tehnică de la Mercedes a fost dovedită din nou, cu ajutorul lui Russell, care a concurat în locul lui Hamilton, când acesta avea covid: „În 5 zile, a trecut de la ultimul pe grilă, la primul, 5 zile, nu 100. Fără vreo influență divină sau meditație în Tibet. A fost suficient să ajungă într-un monopost Mercedes.”

  „Este greu să evaluezi piloții, dar dacă te gândești, care este persoana pe care Hamilton și Bottas o văd cel mai des în retrovizoare, este Verstappen. Leclerc este un talent excepțional, dar va dura câțiva ani că să putem evalua cu adevărat.”

  Cât despre problemele de la Ferrari, Alonso spune că fost sa echipă este într-o „dimensiune diferită” față de celelelate formații de pe grilă: „Este vorba despre managementul sportului, de companie, de politică, mulți oameni care iau decizii. Alte echipe sunt în F1 de 10, 15 ani și după pleacă, Ferrari nu poate face asta. Dar adevărul este că, în ultimele șapte sezoane, o singură echipă a câștigat.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss