Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hamilton țintește să încheie perioada de „presiune intensă” din lupta pentru titlul F1 în Mexic

  Lewis Hamilton este nerăbdător să scape de „presiunea intensă” provocată de lupta pentru titlul de campion mondial F1 în 2018, țintind să încheie lupta weekend-ul acesta în Mexic.

  Pilotul britanic are nevoie de un rezultat în top 7 duminică în Mexic pentru a putea purta coroana de campion mondial anul acesta, o victorie a lui Sebastian Vettel ar fi irelevantă atâta timp cât Lewis termină în top 7. Hamilton ar deveni doar al treilea pilot din istoria F1 cu cinci sau mai multe titluri în palmares.

  Întrebat dacă ar prefera ca lupta pentru titlu să se termine foarte strâns, Hamilton a răspuns: „Presupun că dacă stăteam acasă și mă uitam la F1 la televizor, aș fi vrut ca lucrurile să meargă până la capăt, dar nu mă aflu în poziția aceea.

  „Când ești tu care te lupți și trăiești în asta, vrei să fie gata, indiferent când se întâmplă.

  „Presiunea este pur și simplu atât de intensă, cu cât o elimini mai repede cu atât de poți bucura mai repede de lucruri din nou, este atât de intensă.

  „Să concurezi și să câștigi titlul este un bonus pentru un an care s-a dovedit deja a fi unul bun. Scopul meu este să încerc să câștig cursa de weekend-ul ăsta.”

  În același timp, Hamilton refuză să accepte avantajul aparent confortabil de care se bucură atât el cât și echipa, menționând că este nerăbdător să încheie și titlul la constructori.

  „Este dificil să privești lucrurile din exterior, dar mai sunt multe puncte la bătaie și multe altele ar putea merge greșit.

  „Sunt mulți oameni care se bazează pe mine, și vreau cu adevărat să câștig titlul acesta pentru echipă. Am pierdut câteva puncte în ultima rundă, și, aflându-te în echipă simți cu adevărat durerea pe care o simt toți cei din jurul tău.

  „În actualitate, simt că am făcut tot ce puteam face, dar, venind aici și pentru următoarele curse, simt că echipa a câștigat poziția în care se află.”

  Anul trecut, Ferrari, Red Bull și Mercedes au fost într-o luptă foarte strânsă în Mexic, iar Hamilton se așteaptă la o bătălie în trei și anul acesta.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss