Latest Posts

Hamilton țintește să încheie perioada de „presiune intensă” din lupta pentru titlul F1 în Mexic

Vizualizări: 12382

Lewis Hamilton este nerăbdător să scape de „presiunea intensă” provocată de lupta pentru titlul de campion mondial F1 în 2018, țintind să încheie lupta weekend-ul acesta în Mexic.

Pilotul britanic are nevoie de un rezultat în top 7 duminică în Mexic pentru a putea purta coroana de campion mondial anul acesta, o victorie a lui Sebastian Vettel ar fi irelevantă atâta timp cât Lewis termină în top 7. Hamilton ar deveni doar al treilea pilot din istoria F1 cu cinci sau mai multe titluri în palmares.

Întrebat dacă ar prefera ca lupta pentru titlu să se termine foarte strâns, Hamilton a răspuns: „Presupun că dacă stăteam acasă și mă uitam la F1 la televizor, aș fi vrut ca lucrurile să meargă până la capăt, dar nu mă aflu în poziția aceea.

„Când ești tu care te lupți și trăiești în asta, vrei să fie gata, indiferent când se întâmplă.

„Presiunea este pur și simplu atât de intensă, cu cât o elimini mai repede cu atât de poți bucura mai repede de lucruri din nou, este atât de intensă.

„Să concurezi și să câștigi titlul este un bonus pentru un an care s-a dovedit deja a fi unul bun. Scopul meu este să încerc să câștig cursa de weekend-ul ăsta.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În același timp, Hamilton refuză să accepte avantajul aparent confortabil de care se bucură atât el cât și echipa, menționând că este nerăbdător să încheie și titlul la constructori.

„Este dificil să privești lucrurile din exterior, dar mai sunt multe puncte la bătaie și multe altele ar putea merge greșit.

„Sunt mulți oameni care se bazează pe mine, și vreau cu adevărat să câștig titlul acesta pentru echipă. Am pierdut câteva puncte în ultima rundă, și, aflându-te în echipă simți cu adevărat durerea pe care o simt toți cei din jurul tău.

„În actualitate, simt că am făcut tot ce puteam face, dar, venind aici și pentru următoarele curse, simt că echipa a câștigat poziția în care se află.”

Anul trecut, Ferrari, Red Bull și Mercedes au fost într-o luptă foarte strânsă în Mexic, iar Hamilton se așteaptă la o bătălie în trei și anul acesta.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss