Latest Posts

Hamilton spune că o „stare mentală diferită” l-a ajutat să ia pole-ul la Marele Premiu al Statelor Unite

Vizualizări: 10603

Lewis Hamilton spune că a intrat în calificările de la Cota cu o „stare mentală diferită”, iar acest lucru l-a ajutat să îi învingă pe rivalii de la Ferrari pentru Pole Position în Austin.

Hamilton i-a bătut pe cei doi piloți Ferrari, cu Sebastian Vettel în frunte pentru pole, cu un timp cu doar 0.0061s mai rapid decât al rivalului său, care la rândul său, va fi relegat pe locul cinci de pe grilă în urma unei penalizări din sesiunile de antrenament.

„Știam că va fi nevoie de perfecțiune și tururi curate pentru a îi bate,” a explicat Hamilton.

„Primul tur a fost bun și a oferit un rezultat destul de strâns, dar fiind conștient de faptul că am un avantaj de mai puțin de o zecime, știam că și cei de la Ferrari vor fi mai buni în al doilea tur, deci nu a fost nici o marjă de eroare pentru a doua ieșire.

„Considerând faptul că în Q3 la unele curse în trecut nu am reușit să îmi îmbunătățesc timpul, am fost foarte strict cu mine însumi astăzi și sunt mulțumit de rezultat.

„Nu a fost un lap perfect, evident, asta încercăm să realizăm dar sunt atât de multe variabile aici.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Screenshot from 2018-10-21 03-45-04.png

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss