GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton spune că „a dat absolut totul”, dar incapabil să explice pierderea ritmului în Mexicului

Hamilton
Vizualizări: 10391

A fost un caz de emoții amestecate pentru Lewis Hamilton după ce a terminat pe locul al doilea în Marele Premiu din Mexico City, pilotul Mercedes făcând o treabă bună pentru a-l reține pe Sergio Perez în etapele finale.

Mercedes a scos un blocaj șoc în primul rând în calificări, iar Hamilton a făcut o evadare impresionantă, atât de bună, de fapt, încât a fost cot la cot cu coechipierul și pole-sitter-ul Valtteri Bottas îndreptându-se spre primul viraj.

Cu toate acestea, Verstappen a intrat în plasa lui Bottas, s-a mutat în exterior și a putut să frâneze mai târziu și să-i depășească pe amândoi pentru conducere.

„Mi-am imaginat totul altfel, în mod natural, în sensul că Valtteri poate avea un început mai bun și aș fi încercat să intru în plasa lui, dar evident că eram alături de el, ceea ce a fost bine.

„Mi-am acoperit partea pistei, asigurându-mă că nimeni nu poate veni înăuntru, așa că încercam să păstrez în spate orice Red Bull pe care îl vedeam în oglinda mea”, a spus el. „M-am gândit că Valtteri va face același lucru, dar el i-a lăsat ușa deschisă lui Max. Max era pe linia de cursă, așa că a făcut o mega treabă de frânare pentru Virajul 1, iar eu eram în interior pe pământ și nu aveam nicio speranță.”

De acolo, Hamilton nu a reușit să-l provoace pe Verstappen și apoi a fost sub presiunea lui Perez, cu cauciucuri mai proaspete oprindu-se mai târziu la boxe, dar și-a făcut mașina suficient de largă pentru a se menține pe locul secund și a minimiza daunele la 19 puncte aduse rivalului său Red Bull din campionat.

Hamilton spune că „a dat absolut totul”, dar incapabil să explice pierderea ritmului în Mexicului

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Mașina lor a fost cu mult superioară în acest weekend și nu am putut face nimic în privința ei”, a spus Hamilton. „Am dat absolut totul și chiar și, evident, o luptă grozavă cu Sergio la final, dar sunt foarte recunoscător că am reușit să obțin măcar o secundă.

„Mă simt pozitiv în sensul că am avut o cursă bună. Am făcut-o cu mașina pe care o aveam și mașina nu a fost bună astăzi.

„Când îl ai pe Sergio în spate care te împinge așa, știi că mașina este rapidă, așa că știi, mă bucur că am reușit să-i țin măcar pe cei doi depărtați în ceea ce privește obținerea unui 1-2 pentru echipă și vrem să luptăm în continuare.”

El a adăugat: „Au avut cea mai rapidă mașină în cea mai mare parte a anului, așa că nu este o surpriză. Mi-aș dori să fim mai rapizi în acest weekend, dar astăzi am fost departe, așa că nu prea înțeleg asta, dar ne vom întoarce la planșa de desen și vom încerca să revenim săptămâna viitoare mai puternici.”

Hamilton spune că „a dat absolut totul”, dar incapabil să explice pierderea ritmului în Mexicului

F1 se îndreaptă acum direct în Brazilia, Hamilton nesigur cât de puternic va fi Red Bull – care este acum la doar un punct în spatele Mercedes în campionatul constructorilor – la Interlagos.

„Sunt încă patru curse, 19 puncte reprezintă o mulțime de puncte și aceasta este a noua victorie a lui [a anului], așa că Verstappen a avut multe victorii în acest an”, a spus el.

„Cu viteza lor superioară în Mexic, dacă ar fi să-i ducă în următoarele curse, atunci s-ar putea să avem probleme, sau vom avea probleme, dar nu știu dacă vor folosi acea aripă uriașă pe care au avut-o azi, dar desigur vom afla când ajungem acolo.”

Mai multe ştiri despre Campionatul mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES