More

  Latest Posts

  Hamilton și Red Bull colectează premiile DHL pentru cel mai rapid tur și oprire la boxe din 2021

  DHL l-a onorat pe Lewis Hamilton de la Mercedes cu premiul DHL Fastest Lap Award 2021 la Yas Marina, în timp ce Red Bull a primit premiul DHL Fastest Pit Stop în 2021.

  Premiul DHL pentru cel mai rapid tur

  Luând premiul pentru a șasea oară din 2014, Hamilton și-a consolidat poziția în topul celor mai rapide clasamente din toate timpurile. I-a prezentat trofeul Amna Al Qubaisi, prima femeie pilot de curse din Emirate.

  „În calitate de pilot aspirant, este desigur o onoare și o emoție pentru mine să prezint acest foarte râvnit premiu DHL unuia dintre cei mai buni piloţi din lume”, a spus Al Qubaisi. „Este, de asemenea, o onoare extraordinară să fiu aici reprezentând nu numai femeile pilot, ci și milioanele de fane a curselor de sex feminin și nenumăratele femei care lucrează în culise pentru a face cursele din Campionatul de Formula să aibă loc. Vreau să mulțumesc DHL pentru că a recunoscut și sărbătorit acest lucru.”

  Hamilton

  Premiul DHL pentru cel mai rapid Pit Stop

  În timpul calendarului fără precedent de 22 de curse din 2021, echipajul Red Bull a realizat cea mai rapidă oprire de 13 ori, inclusiv trei victorii consecutive în Qatar, Arabia Saudită și Abu Dhabi pentru a încheia sezonul.

  Red Bull a fost, de asemenea, singura echipă care a înregistrat timpi de oprire la boxe în mai puțin de două secunde, ceea ce a realizat în total de cinci ori, cu o cea mai bună oprire de 1.88s.

  „Un alt model de viteză, precizie și fiabilitate, echipa Red Bull a câștigat acum această distincție patru ani la rând”, a declarat directorul general al DHL Express, John Pearson, care le-a oferit câștigătorilor un trofeu unic realizat din fier vechi reciclat ca simbol al Angajamentul DHL față de sustenabilitate.

  Hamilton

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss