Latest Posts

Hamilton și Red Bull colectează premiile DHL pentru cel mai rapid tur și oprire la boxe din 2021

Vizualizări: 19117

DHL l-a onorat pe Lewis Hamilton de la Mercedes cu premiul DHL Fastest Lap Award 2021 la Yas Marina, în timp ce Red Bull a primit premiul DHL Fastest Pit Stop în 2021.

Premiul DHL pentru cel mai rapid tur

Luând premiul pentru a șasea oară din 2014, Hamilton și-a consolidat poziția în topul celor mai rapide clasamente din toate timpurile. I-a prezentat trofeul Amna Al Qubaisi, prima femeie pilot de curse din Emirate.

„În calitate de pilot aspirant, este desigur o onoare și o emoție pentru mine să prezint acest foarte râvnit premiu DHL unuia dintre cei mai buni piloţi din lume”, a spus Al Qubaisi. „Este, de asemenea, o onoare extraordinară să fiu aici reprezentând nu numai femeile pilot, ci și milioanele de fane a curselor de sex feminin și nenumăratele femei care lucrează în culise pentru a face cursele din Campionatul de Formula să aibă loc. Vreau să mulțumesc DHL pentru că a recunoscut și sărbătorit acest lucru.”

Hamilton și Red Bull colectează premiile DHL pentru cel mai rapid tur și oprire la boxe din 2021

Premiul DHL pentru cel mai rapid Pit Stop

În timpul calendarului fără precedent de 22 de curse din 2021, echipajul Red Bull a realizat cea mai rapidă oprire de 13 ori, inclusiv trei victorii consecutive în Qatar, Arabia Saudită și Abu Dhabi pentru a încheia sezonul.

Red Bull a fost, de asemenea, singura echipă care a înregistrat timpi de oprire la boxe în mai puțin de două secunde, ceea ce a realizat în total de cinci ori, cu o cea mai bună oprire de 1.88s.

„Un alt model de viteză, precizie și fiabilitate, echipa Red Bull a câștigat acum această distincție patru ani la rând”, a declarat directorul general al DHL Express, John Pearson, care le-a oferit câștigătorilor un trofeu unic realizat din fier vechi reciclat ca simbol al Angajamentul DHL față de sustenabilitate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Hamilton și Red Bull colectează premiile DHL pentru cel mai rapid tur și oprire la boxe din 2021

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss