More

  Latest Posts

  Hamilton și Gasly au schimbat elemente la motor pentru Marele Premiu de la Abu Dhabi

  Atât Lewis Hamilton cât și Pierre Gasly și-au schimbat anumite elemente la power unit pentru finalul sezonului  F1  2018 de la Abu Dhabi, dar, ambii au scăpat de penalizări pentru că au optat să folosească elemente folosite precedent.

  În informarea delegaților tehnici FIA de dinaintea cursei de la Abu Dhabi, a fost confirmat că Hamilton a schimbat elemente la sistemul de stocare al energiei și la electronicele de control pe Mercedes-ul său, dar, nu va fi penalizat pentru că tot ce a fost montat pe mașină acum a mai fost folosit în trecut, britanicul nu a luat nici o piesă nouă.

  Gasly a fost și el în pericol de a fi penalizat, acesta având probleme cu motorul în calificările de la Yas Marina Circuit, probleme ce l-au forțat afară încă din Q1, dar a fost confirmat că Honda aveau suficiente piese vechi cât să scape de o posibilă penalizare.

  Pilotul francez, care va lua parte în ultima sa cursă alături de Toro Rosso înaintea de a urca la Red Bull anul viitor, a confirmat și el că piesele folosite montate acum pe mașina sa sunt din cea mai nouă specificație și nu are nici un fel de temeri în legătură cu performanța motorului pentru cursă.

  Hamilton va pleca din Pole Position la Abu Dhabi, Gasly va pleca din poziția a 17a.

  Foto-credit: Mercedes AMG-F1.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss