GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton și Gasly au schimbat elemente la motor pentru Marele Premiu de la Abu Dhabi

Vizualizări: 12083

Atât Lewis Hamilton cât și Pierre Gasly și-au schimbat anumite elemente la power unit pentru finalul sezonului  F1  2018 de la Abu Dhabi, dar, ambii au scăpat de penalizări pentru că au optat să folosească elemente folosite precedent.

În informarea delegaților tehnici FIA de dinaintea cursei de la Abu Dhabi, a fost confirmat că Hamilton a schimbat elemente la sistemul de stocare al energiei și la electronicele de control pe Mercedes-ul său, dar, nu va fi penalizat pentru că tot ce a fost montat pe mașină acum a mai fost folosit în trecut, britanicul nu a luat nici o piesă nouă.

Gasly a fost și el în pericol de a fi penalizat, acesta având probleme cu motorul în calificările de la Yas Marina Circuit, probleme ce l-au forțat afară încă din Q1, dar a fost confirmat că Honda aveau suficiente piese vechi cât să scape de o posibilă penalizare.

Pilotul francez, care va lua parte în ultima sa cursă alături de Toro Rosso înaintea de a urca la Red Bull anul viitor, a confirmat și el că piesele folosite montate acum pe mașina sa sunt din cea mai nouă specificație și nu are nici un fel de temeri în legătură cu performanța motorului pentru cursă.

Hamilton va pleca din Pole Position la Abu Dhabi, Gasly va pleca din poziția a 17a.

Foto-credit: Mercedes AMG-F1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES