Latest Posts

Hamilton și Bottas salută o „realizare uriașă”, deoarece Mercedes a obținut al optulea Titlu consecutiv al Constructorilor

Vizualizări: 15707

Lewis Hamilton a spus că este „atât de mândru” de Mercedes, după ce au câștigat un al optulea campionat consecutiv, record, într-o finală tensionată a Grand Prix-ului din Abu Dhabi.

Hamilton i-a ajutat pe Silver Arrows să-și extindă actualul record de câștiguri la titlu și să-și cimenteze moștenirea ca una dintre cele mai dominante echipe din Formula 1, deoarece au câștigat al optulea titlu de echipe din 2014, după ce au intrat în finala sezonului cu un avans de 28 de puncte față de Red Bull.

„Cred că am făcut o treabă uimitoare anul acesta”, a început Hamilton. „Echipa mea, toți cei din fabrică, toți bărbații și femeile, am muncit atât de mult anul acesta. A fost cel mai dificil sezon și sunt atât de mândru de ei, atât de recunoscător că fac parte din călătoria cu ei și am dat totul.

Hamilton și Bottas salută o „realizare uriașă”, deoarece Mercedes a obținut al optulea Titlu consecutiv al Constructorilor

„În această ultimă parte a sezonului am dat absolut totul și nu am renunțat niciodată – acesta este cel mai important lucru”, a adăugat el după câștigarea titlului de către Mercedes.

Coechipierul Valtteri Bottas a adăugat că aceasta a fost o „realizare uriașă” a echipei, deoarece acum se pregătește să se îndrepte către Alfa Romeo în 2022.

„Constructorii… este doar o realizare uriașă a echipei, de atâtea ori la rând”, a spus Bottas, care în cele din urmă și-a încheiat ultima cursă pentru Silver Arrows într-un P6 dezamăgitor. „Dar da, vreau să spun, emoții puțin amestecate în acest moment, dar poate că avem nevoie de ceva timp pentru a procesa.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss