More

  Latest Posts

  Hamilton și Bottas salută o „realizare uriașă”, deoarece Mercedes a obținut al optulea Titlu consecutiv al Constructorilor

  Lewis Hamilton a spus că este „atât de mândru” de Mercedes, după ce au câștigat un al optulea campionat consecutiv, record, într-o finală tensionată a Grand Prix-ului din Abu Dhabi.

  Hamilton i-a ajutat pe Silver Arrows să-și extindă actualul record de câștiguri la titlu și să-și cimenteze moștenirea ca una dintre cele mai dominante echipe din Formula 1, deoarece au câștigat al optulea titlu de echipe din 2014, după ce au intrat în finala sezonului cu un avans de 28 de puncte față de Red Bull.

  „Cred că am făcut o treabă uimitoare anul acesta”, a început Hamilton. „Echipa mea, toți cei din fabrică, toți bărbații și femeile, am muncit atât de mult anul acesta. A fost cel mai dificil sezon și sunt atât de mândru de ei, atât de recunoscător că fac parte din călătoria cu ei și am dat totul.

  Hamilton

  „În această ultimă parte a sezonului am dat absolut totul și nu am renunțat niciodată – acesta este cel mai important lucru”, a adăugat el după câștigarea titlului de către Mercedes.

  Coechipierul Valtteri Bottas a adăugat că aceasta a fost o „realizare uriașă” a echipei, deoarece acum se pregătește să se îndrepte către Alfa Romeo în 2022.

  „Constructorii… este doar o realizare uriașă a echipei, de atâtea ori la rând”, a spus Bottas, care în cele din urmă și-a încheiat ultima cursă pentru Silver Arrows într-un P6 dezamăgitor. „Dar da, vreau să spun, emoții puțin amestecate în acest moment, dar poate că avem nevoie de ceva timp pentru a procesa.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss