Latest Posts

Hamilton semnează un nou contract de doi ani cu Mercedes

Vizualizări: 10485

Lewis Hamilton și Mercedes își vor continua parteneriatul extrem de reușit în Formula 1 dincolo de acest sezon, în timp ce campionul mondial în exercițiu a semnat un contract pe doi ani care îl va menține în F1 cu săgețile de argint până cel puțin la sfârșitul anului 2023.

Este al doilea contract pe care Hamilton l-a încheiat cu Mercedes în șase luni, britanicul punând stiloul pe actualul mandat de un an, cu câteva săptămâni înainte de începerea testelor de pre-sezon.

Atât Hamilton, cât și directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, erau dornici să evite din nou saga contractului, așa că au început discuțiile mult mai devreme și au fost încheiate cu câteva săptămâni înainte de a fi anunțate sâmbătă dimineață la Marelui Premiu al Austriei.

Înseamnă că Hamilton va avea doar o săptămână îână la vârsta de 39 de ani când se va încheia noua sa afacere, după ce și-a prelungit şederea la Silver Arrows – cu care a câștigat șase din cele șapte titluri – la 11 ani.

„Este greu de crezut că au trecut aproape nouă ani lucrând cu această echipă incredibilă și sunt încântat că vom continua parteneriatul nostru încă doi ani”, a spus Hamilton.

Hamilton semnează un nou contract de doi ani cu Mercedes

„Mulțumesc tuturor persoanelor dedicate și talentate de la Mercedes a căror muncă grea face totul posibil și Consiliului de Administrație pentru încrederea lor continuă în mine. Intrăm într-o nouă eră a mașinii care va fi provocatoare și captivantă și abia aștept să văd ce altceva putem realiza împreună.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Wolff a adăugat: „Pe măsură ce intrăm într-o nouă eră a F1 din 2022 încoace, nu poate exista în echipa noastră un pilot mai bun decât Lewis.

„Realizările sale în acest sport vorbesc de la sine, iar cu experiența şi viteza sa în cursă, el este la vârful puterilor sale. Ne bucurăm de bătălia pe care o avem în acest an – și de aceea am vrut să acceptăm acest contract devreme, astfel încât să nu avem nicio distragere de la competiție.

„Am spus întotdeauna că, atâta timp cât Lewis încă mai posedă focul pentru curse, el poate continua cât dorește”.

“Aceasta este o veste fantastică pentru Formula 1 și sunt încântat că Lewis va rămâne în Formula 1 cel puțin alți doi ani”, a adăugat președintele și CEO-ul F1, Stefano Domenicali.

“Ceea ce a realizat în acest sport este incredibil și știu că mai are de venit. El este un superstar mondial pe și în afara pistei de curse și impactul său pozitiv asupra Formulei 1 este uriaș”.

Identitatea coechipierului lui Hamilton rămâne neclară, dar se crede că este un apel între actualul titular Valtteri Bottas – care a fost alături de echipă din 2017 – și juniorul Mercedes George Russell, care a impresionat cu performanțele sale la Williams.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss