More

  Latest Posts

  Hamilton se detașează în ultima sesiune de antrenamente de la Barcelona

  Hamilton conduce la mai bine de o jumătate de secundă în urma ultimei sesiuni de antrenament de la Barcelona.

  Pilotul Britanic a trimis un foc de avertisment către rivalii săi în ultima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Spaniei, detașându-se la mai bine de jumătate de secundă de restul plutonului înaintea calificărilor.

  După ce a fost mai lent decât colegul său, Valtteri Bottas în ambele sesiuni de vineri, Hamilton și-a revenit și a preluat prima poziție sâmbătă terminând FP3-ul în fața lui Charles Leclerc.

  Timpul său a fost de 1m16.569s, cu 0.531s mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor. Englezul și-a întrebat echipa unde ar putea să mai găsească timp pe radio, răspunsul inginerului său fiind că nu există nici o zonă clară unde ar putea fi mai rapid.

  Leclerc a trebuit să se mulțumească cu locul doi, urmat de Bottas, al cărui timp pe circuit a fost limitat în urma unei piruete care a avut loc destul de devreme în sesiune pe când pista era încă rece.

  Bottas a pierdut controlul spatelui mașinii sale Mercedes și W10-ul a rămas blocat în pietriș, echipa fiind nevoită să recupereze mașina de pe circuit. Finlandezul a apărut pe pistă ceva mai târziu în sesiune dar a reușit să termine doar pe trei, în fața celui de-al doilea pilot Ferrari de pe grilă, Sebastian Vettel.

  Forma puternică a celor de la Haas a continuat și astăzi în Spania, cei doi piloți ai echipei americane, Romain Grosjean și Kevin Magnussen terminând pe cinci și pe șase respectiv, ambii fiind mai rapizi decât pilotul Red Bull, Max Verstappen.

  Alexander Albon a luat locul 8 pentru Toro Rosso, urmat de Kimi Raikkonen pentru Alfa Romeo și de Carlos Sainz care a completat top 10-ul pentru McLaren.

  Bottas nu a fost singurul pilot care să cauzeze un steag roșu în FP3. Pilotul Williams, George Russell a avut și el o piruetă în virajul 4 pe finalul sesiunii iar situația sa a cauzat al doilea steag roșu, și în același timp, finalul prematur al ultimei sesiuni de antremanent.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss