GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton se detașează în ultima sesiune de antrenamente de la Barcelona

Vizualizări: 12879

Hamilton conduce la mai bine de o jumătate de secundă în urma ultimei sesiuni de antrenament de la Barcelona.

Pilotul Britanic a trimis un foc de avertisment către rivalii săi în ultima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Spaniei, detașându-se la mai bine de jumătate de secundă de restul plutonului înaintea calificărilor.

După ce a fost mai lent decât colegul său, Valtteri Bottas în ambele sesiuni de vineri, Hamilton și-a revenit și a preluat prima poziție sâmbătă terminând FP3-ul în fața lui Charles Leclerc.

Timpul său a fost de 1m16.569s, cu 0.531s mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor. Englezul și-a întrebat echipa unde ar putea să mai găsească timp pe radio, răspunsul inginerului său fiind că nu există nici o zonă clară unde ar putea fi mai rapid.

Leclerc a trebuit să se mulțumească cu locul doi, urmat de Bottas, al cărui timp pe circuit a fost limitat în urma unei piruete care a avut loc destul de devreme în sesiune pe când pista era încă rece.

Bottas a pierdut controlul spatelui mașinii sale Mercedes și W10-ul a rămas blocat în pietriș, echipa fiind nevoită să recupereze mașina de pe circuit. Finlandezul a apărut pe pistă ceva mai târziu în sesiune dar a reușit să termine doar pe trei, în fața celui de-al doilea pilot Ferrari de pe grilă, Sebastian Vettel.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Forma puternică a celor de la Haas a continuat și astăzi în Spania, cei doi piloți ai echipei americane, Romain Grosjean și Kevin Magnussen terminând pe cinci și pe șase respectiv, ambii fiind mai rapizi decât pilotul Red Bull, Max Verstappen.

Alexander Albon a luat locul 8 pentru Toro Rosso, urmat de Kimi Raikkonen pentru Alfa Romeo și de Carlos Sainz care a completat top 10-ul pentru McLaren.

Bottas nu a fost singurul pilot care să cauzeze un steag roșu în FP3. Pilotul Williams, George Russell a avut și el o piruetă în virajul 4 pe finalul sesiunii iar situația sa a cauzat al doilea steag roșu, și în același timp, finalul prematur al ultimei sesiuni de antremanent.

Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES