More

  Latest Posts

  Hamilton scapă de penalizare pentru incidentul cu steag galben din FP3 în Arabia Saudită

  Lewis Hamilton de la Mercedes a scăpat de sancțiune pentru un incident cu steag galben în antrenamentele libere 3 pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite, după ce a fost chemat la comisari cu o oră înainte de calificări.

  Comisarii l-au chemat pe Hamilton atât pentru un presupus eșec de a încetini sub steaguri galbene duble, cât și pentru blocarea Haas-ului lui Nikita Mazepin, cele două incidente au avut loc în timpul FP3.

  Cu toate acestea, Hamilton a fost înlăturat de orice faptă greșită în incident, deoarece comisarii au dezvăluit că un panou de steag galbenă a fost activat accidental și pentru mai puțin de o secundă.

  Aceasta va fi o ușurare pentru Hamilton, deoarece încearcă să-l împiedice pe Max Verstappen să fie încoronat campion în acest weekend – dar comisarii încă deliberează asupra celui de-al doilea incident, deoarece calificările au început la 20:00, ora locală.

  Între timp, Mercedes a schimbat și unitatea de putere a lui Valtteri Bottas la sfârșitul FP3 din cauza unei scurgeri de combustibil, schimbând-o cu un PU folosit anterior, ceea ce înseamnă că nu va primi nicio penalizare.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss