More

  Latest Posts

  Hamilton: Șampania din gheata lui Ricciardo „a avut gust rău”

  Pilotul Mercedes, Lewis Hamilton a declarat faptul că șampania „a avut gust rău”, când a băut-o din pantoful lui Daniel Ricciardo, duminică, în Grand Prix-ul Emilia Romagna. După ce a încheiat cursa de la Imola, pe a 3-a treaptă a podiumului, Ricci a decis, să sărbătorească, cu un shoey.

  Australianul se pregătea să bea din pantof, în momentul în care, Hamilton și-a exprimat dorința de a încerca acest ritual. Pilotul Renault, și-a scos și cealalata gheată, a umplut-o cu șampanie și i-a oferit-o campionului en-titre.

  Acum trei ani, într-o conferință de presă, Hamilton declara că nu ar încerca niciodată un shoey, însă lucrurile s-au schimbat:

  „Cu siguranță, nu a avut un gust prea bun. În general nu-mi prea place șampania, dar așa a avut gust mai rău. Dar partea bună, este că mama lui Daniel consideră că a fost un gest frumos, deci, sunt recunoscător. Cred că Daniel a zis că am afirmat eu la un moment dat, că nu aș face asta niciodată. Deci este și o lecție-să nu spui niciodată, niciodată. A fost un moment fain”, a spus Hamilton.

  Acest ritual deosebit, a fost inițiat de Ryal Harris (V8 Utes), dar introdus în F1, de către Daniel Ricciardo, în GP-ul German din 2016. Pilotul australian a spus că s-a bucurat că Hamilton s-a răzgândit, în ceea ce privește shoey-ul, deoarece înainte ezita.

  „Mi-am scos gheata dreaptă, am turnat șampanie și eram pe punctul de a saluta mecanicii. Apoi l-am auzit pe domnul Hamilton spunandu-mi să-mi dau și celalalt pantof jos. A băut și el din gheata mea. Deci am împărțit una și a fost, cu adevărat, maiestuos.”

  „Un detaliu amuzant, pentru toată lumea, cred că acum vreo 3 ani, pe podium, a spus că nu ar bea niciodată din gheata mea, dar în 2020 se întâmplă lucruri stranii. Eram mega sigur că îl voi convinge într-o zi și s-a întâmplat. Deci nu am uitat și sunt extrem de fericit”

  „Șampania e ceva mai rece zilele astea, nu știu dacă e din cauză că vine iarna și e mai frig afară, dar face experiența cu pantoful, ceva mai ușor de tolerat”, a declarat Ricciardo.

  Când a fost întrebat dacă faptul că cineva bea șampanie din gheata altui pilot, poate fi o încălcare a protocolului anti-COVID, directorul de cursă, Michael Masi, a admis faptul că regulile nu prevăd acest aspect.

  „Trebuie să menționez că nu am studiat această idee, în detaliu, cea de a face un shoey, așa cum este denumit.”

  Sursa: motorsport.com

  Photocredit: WTF1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss