GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton: Șampania din gheata lui Ricciardo „a avut gust rău”

Vizualizări: 17766

Pilotul Mercedes, Lewis Hamilton a declarat faptul că șampania „a avut gust rău”, când a băut-o din pantoful lui Daniel Ricciardo, duminică, în Grand Prix-ul Emilia Romagna. După ce a încheiat cursa de la Imola, pe a 3-a treaptă a podiumului, Ricci a decis, să sărbătorească, cu un shoey.

Australianul se pregătea să bea din pantof, în momentul în care, Hamilton și-a exprimat dorința de a încerca acest ritual. Pilotul Renault, și-a scos și cealalata gheată, a umplut-o cu șampanie și i-a oferit-o campionului en-titre.

Acum trei ani, într-o conferință de presă, Hamilton declara că nu ar încerca niciodată un shoey, însă lucrurile s-au schimbat:

„Cu siguranță, nu a avut un gust prea bun. În general nu-mi prea place șampania, dar așa a avut gust mai rău. Dar partea bună, este că mama lui Daniel consideră că a fost un gest frumos, deci, sunt recunoscător. Cred că Daniel a zis că am afirmat eu la un moment dat, că nu aș face asta niciodată. Deci este și o lecție-să nu spui niciodată, niciodată. A fost un moment fain”, a spus Hamilton.

Acest ritual deosebit, a fost inițiat de Ryal Harris (V8 Utes), dar introdus în F1, de către Daniel Ricciardo, în GP-ul German din 2016. Pilotul australian a spus că s-a bucurat că Hamilton s-a răzgândit, în ceea ce privește shoey-ul, deoarece înainte ezita.

„Mi-am scos gheata dreaptă, am turnat șampanie și eram pe punctul de a saluta mecanicii. Apoi l-am auzit pe domnul Hamilton spunandu-mi să-mi dau și celalalt pantof jos. A băut și el din gheata mea. Deci am împărțit una și a fost, cu adevărat, maiestuos.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Un detaliu amuzant, pentru toată lumea, cred că acum vreo 3 ani, pe podium, a spus că nu ar bea niciodată din gheata mea, dar în 2020 se întâmplă lucruri stranii. Eram mega sigur că îl voi convinge într-o zi și s-a întâmplat. Deci nu am uitat și sunt extrem de fericit”

„Șampania e ceva mai rece zilele astea, nu știu dacă e din cauză că vine iarna și e mai frig afară, dar face experiența cu pantoful, ceva mai ușor de tolerat”, a declarat Ricciardo.

Când a fost întrebat dacă faptul că cineva bea șampanie din gheata altui pilot, poate fi o încălcare a protocolului anti-COVID, directorul de cursă, Michael Masi, a admis faptul că regulile nu prevăd acest aspect.

„Trebuie să menționez că nu am studiat această idee, în detaliu, cea de a face un shoey, așa cum este denumit.”

Sursa: motorsport.com
Photocredit: WTF1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES