More

  Latest Posts

  Hamilton revine în frunte în FP3

  Lewis Hamilton pare să fi trecut peste problemele medicale de săptămâna trecută. Englezul revine în frunte în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere de la Hungaroring printr-o prestație foarte bună.

  Am avut parte de o luptă foarte strânsă la capul clasamentului astăzi la Hungaroring și dacă FP3 este o indicație corectă, vom avea parte de o sesiune incendiară de calificări ceva mai târziu.

  Cei trei piloți fruntași au fost despărțiți de doar 8 sutimi de secundă. Campionul mondial, Lewis Hamilton stabilind un timp de 1m16.084s la doar o sutime mai rapid decât Max Verstappen în monopostul său Red Bull și la doar 8 sutimi mai rapid decât timpul lui Sebastian Vettel.

  Valtteri Bottas a terminat doar pe patru sesiunea de astăzi, la ceva mai bine de două zecimi mai lent decât colegul său de echipă de la Mercedes urmat de Charles Leclerc care a avut un timp similar cu cel al Finlandezului.

  La încă 3 zecimi adiționale îl găsim în P6 pe Pierre Gasly (Red Bull) care a fost la mai puțin de o sutime mai rapid decât Lando Norris. Pilotul McLaren a avut încă o prestație absolut fermecătoare, timpul său fiind la jumătate de secundă mai rapid decât cel stabilit de colegul său de echipă Carlos Sainz, care a terminat sesiunea pe 9.

  Kimi Raikkonen s-a strecurat încă o dată pentru Alfa Romeo și a terminat sesiunea pe 8 iar Kevin Magnussen a completat top 10-ul pentru Haas.

  Foto-credit: Merecedes AMG Petronas Motorsport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss