GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton: Red Bull puțin „prea rapizi” pentru Mercedes în Mexic

Vizualizări: 10722

Lewis Hamilton admite că rivalii Mercedes F1, Red Bull, par să fie puțin „prea rapizi” intrând în sesiunea de calificări a Marelui Premiu al Mexicului.

Mercedes au îndurat o zi de antrenamente neobișnuit de competitivă, vineri, în Mexic, cu Red Bull dominând sesiunea. Max Verstappen fiind cel mai rapid pilot al zilei, la mai mult de o secundă mai rapid decât Hamilton și Bottas.

Pe lângă lipsa inițială de ritm, Mercedes au trebuit să își limiteze ulterior și motoarelor din pricina unor probleme de supraîncălzire de-a lungul FP1 și FP2.

„Red Bull evident că sunt puțin prea rapizi pentru moment, dar cei de la Ferrari sunt cam în aceeași situație ca noi. Cred că per total am fost cam la egal cu timpii lui Sebastian, deci vom avea parte de o mică bătălie.

„Nu este o zonă în principal, doar multe lucruri la care trebuie să lucram. Mașina a fost bună în anumite aspecte și nu prea bună în altele.

„Avem cele mai mari aripi pe care le putem pune, și totuși suntem rapizi în linie dreaptă, dar în viraje, nu prea este aderență, chiar și cu Hypersofturile, fapt care, evident, nu a părut să îi afecteze pe cei de la Red Bull. Avem ceva de recuperat.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În ciuda problemelor de la Mercedes în antrenamente, Englezul a insistat că scopul pe care și l-a stabilit pentru weekend nu s-a schimbat, vrea să câștige și să pună capăt luptei pentru titlu cu Sebastian Vettel.

„Vreau să câștig, ăla este singurul meu scop. Nu vreau să intru în cursă gândind lucruri precum „dacă am o cursă bună cu Sebastian și termin pe șapte, asta ar fi bine” dar asta nu mă interesează.

„Evident că am făcut multe până acum pentru a mă bucura de diferența pe care o am, dar da, suntem aici să concurăm și să încercăm să fim cei mai buni, într-o cursă adevărată.”

Hamilton a mai menționat că nu crede că Mercedes vor încerca să iasă din Q2 pe Ultrasoft doar pentru a evita să înceapă cursa de duminică pe Hypersoft.

„Este o o linie dreaptă foarte foarte lungă, deci la start, este important să ai toată aderența posibilă, și pasul de la Ultra la Hypersoft este destul de mare, deci nu cred că asta vom face, dar cine știe.

„Este foarte dificil aici cu temperatura fiind atât de ridicată,  topește pneurile, ceea ce cred că majoritatea au observat.”

Pneurile hypersoft sunt estimate în funcție de sesiunea de vineri să reziste la acele temperaturi pentru 3-4 tururi.

„Va fi dificil. Ar fi bine dacă toată lumea va trebui să plece pe pneul ăsta, pentru că atunci toată lumea se va chinui.”

Foto-Image: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES