More

  Latest Posts

  Hamilton recunoaște că Red Bull sunt „cu siguranță prea rapizi pentru noi” după prima zi în Mexic

  După ce Mercedes și-a asigurat un 1-2 în primul antrenament la Marele Premiu din Mexico City, Red Bull a revenit cu Max Verstappen în fruntea FP2. Și asta l-a determinat pe Lewis Hamilton să dea o evaluare sinceră a ritmului echipei rivale înainte de cursa din acest weekend de la Autodromo Hermanos Rodriguez.

  Hamilton a terminat pe locul al doilea în prima sesiune, în spatele coechipierului Valtteri Bottas, și a urmat locul trei în FP2. Dar a fost la jumătate de secundă față de rivalul Verstappen în a doua sesiune, deoarece olandezul a arătat o întorsătură impresionantă de ritm pentru a-i ține în urmă pe Silver Arrows.

  „Da, arată bine pentru noi, obiectivul este să putem lupta cu acești tipi. Dar cu siguranță sunt prea rapizi pentru noi în acest moment”, a spus Hamilton vineri după-amiază. „Mașina s-a simțit în regulă. Chiar nu am avut probleme majore.

  image 4

  „Îi dăm absolut tot ce avem și cred că ei sunt mai rapizi decât noi în acest moment. Fără îngrijorări reale. Doar încercăm să îmbunătățim configuraţia. Dar ne lipsește forța aerodinamică, ceea ce este probabil motivul pentru care aveam acea diferență de jumătate de secundă înaintea noastră”, a explicat el.

  Cât despre coechipierul Bottas – lider în prima sesiune și secund cu patru zecimi în a doua – finlandezul a făcut ecou comentariilor lui Hamilton.

  „Da, vreau să spun, începând ziua a fost destul de dificil cu aderența scăzută. Era cu adevărat praf, pistă prăfuită și de aceea a fost destul de dificil să obținem o citire corectă despre cum este de fapt mașina”, a spus el.

  „M-am gândit că nu este departe de cum ar trebui să fie și că ne-am putea ajusta cu adevărat și de fapt nu mi s-a părut prea rău. Dar cu siguranță mai este timp pe care trebuie să-l găsim pentru că Red Bull pare puțin rapid”, a spus Bottas.

  „Cu siguranță par mai rapizi astăzi, cel puțin în cursele individuale; au un ritm foarte puternic pe anvelopa dură. Deci da, trebuie să găsim puțin timp dacă vrem să luptăm pentru pole”, a conchis el.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss