Latest Posts

Hamilton recunoaște că Red Bull sunt „cu siguranță prea rapizi pentru noi” după prima zi în Mexic

Vizualizări: 11119

După ce Mercedes și-a asigurat un 1-2 în primul antrenament la Marele Premiu din Mexico City, Red Bull a revenit cu Max Verstappen în fruntea FP2. Și asta l-a determinat pe Lewis Hamilton să dea o evaluare sinceră a ritmului echipei rivale înainte de cursa din acest weekend de la Autodromo Hermanos Rodriguez.

Hamilton a terminat pe locul al doilea în prima sesiune, în spatele coechipierului Valtteri Bottas, și a urmat locul trei în FP2. Dar a fost la jumătate de secundă față de rivalul Verstappen în a doua sesiune, deoarece olandezul a arătat o întorsătură impresionantă de ritm pentru a-i ține în urmă pe Silver Arrows.

„Da, arată bine pentru noi, obiectivul este să putem lupta cu acești tipi. Dar cu siguranță sunt prea rapizi pentru noi în acest moment”, a spus Hamilton vineri după-amiază. „Mașina s-a simțit în regulă. Chiar nu am avut probleme majore.

Hamilton recunoaște că Red Bull sunt „cu siguranță prea rapizi pentru noi” după prima zi în Mexic

„Îi dăm absolut tot ce avem și cred că ei sunt mai rapizi decât noi în acest moment. Fără îngrijorări reale. Doar încercăm să îmbunătățim configuraţia. Dar ne lipsește forța aerodinamică, ceea ce este probabil motivul pentru care aveam acea diferență de jumătate de secundă înaintea noastră”, a explicat el.

Cât despre coechipierul Bottas – lider în prima sesiune și secund cu patru zecimi în a doua – finlandezul a făcut ecou comentariilor lui Hamilton.

„Da, vreau să spun, începând ziua a fost destul de dificil cu aderența scăzută. Era cu adevărat praf, pistă prăfuită și de aceea a fost destul de dificil să obținem o citire corectă despre cum este de fapt mașina”, a spus el.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„M-am gândit că nu este departe de cum ar trebui să fie și că ne-am putea ajusta cu adevărat și de fapt nu mi s-a părut prea rău. Dar cu siguranță mai este timp pe care trebuie să-l găsim pentru că Red Bull pare puțin rapid”, a spus Bottas.

„Cu siguranță par mai rapizi astăzi, cel puțin în cursele individuale; au un ritm foarte puternic pe anvelopa dură. Deci da, trebuie să găsim puțin timp dacă vrem să luptăm pentru pole”, a conchis el.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss