GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton mulţumit după ce a revenit pe pistă pentru prima dată din martie.

Vizualizări: 10436

Lewis Hamilton a fost pe pistă pentru prima dată după testele de pre-sezon din martie. Miercuri, a condus o mașină F1 veche de doi ani, în timp ce Mercedes AMG Petronas Formula One Team a încheiat testul lor de două zile pentru a se pregăti pentru repornirea noului sezon. Cu echipele interzise să testeze mașinile 2020 sau să scoată mașini din anul trecut, Mercedes și-a luat W09 la Silverstone marți și miercuri, Valtteri Bottas conducând în prima zi înainte de a preda mașina actualului campion mondial.

Hamilton a recunoscut că există întotdeauna un zâmbet când ieșea din garaj pentru prima dată și, în ciuda faptului că mașina era în vârstă de doi ani, nu a fost dezamăgită și nu s-a simțit nepregătită în ciuda condițiilor de pistă departe de ideale de la începutul zilei. „Când ieșiți din garaj pentru prima dată, obțineți acest sentiment minunat și nu contează câți ani ați făcut-o, se simte mereu nou și proaspăt”, a spus Hamilton într-un videoclip online de la Mercedes. „Evident, aceasta este o mașină mai veche, dar totuși s-a simțit fantastic”.

„Am trecut printr-un program solid astăzi. Ziua lui Valtteri a fost uscată, ziua mea a început să fie umedă, deci o pistă Silverstone destul de alunecoasă. Dar, evident, am crescut în acest tip de vreme, așa că sunt obișnuit. Încă am reușit să mă simt bine cu mașina”. În ciuda perioadei mari de timp dintre conducere, Hamilton a fost pozitiv după ziua sa în mașină, simțind că a revenit rapid la viteză. El a recunoscut că există anumite preocupările când s-a îndreptat spre test, dar au fost eliminate repede odată ce s-a întors la volan.

„Nu m-am simțit ca și cum aș fi avut vreodată o întrerupere atât de mare din curse, așa că este pozitiv”, a spus Hamilton. „Cred că de fiecare dată când faci o pauză mare – cred că au trecut 103 zile sau ceva de genul – te întrebi mereu dacă mai poți conduce”. „Așadar, este un sentiment bun să știu, bineînțeles că pot, sunt gata, mă simt în formă. Sper că sunteți cu toții bine și încântați de ceea ce urmează”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES