More

  Latest Posts

  Un Hamilton posomorât a fost zdruncinat de Russell, spun experții.

  Problemele lui Lewis Hamilton în 2022 se extind mai departe de o mașină necompetitivă.

  Potrivit lui Mathias Lauda, fiul legendei F1 Niki Lauda, faptul că septuplul campion mondial este atât de „morocănos” în acest an se datorează și lui George Russell. „Chiar are dificultăți în a conduce în mijlocul plutonului”, a declarat el pentru Servus TV.

  „Este încă devreme, dar Lewis a avut doar probleme până acum. Pentru George Russell, pe de altă parte, totul este nou pentru el într-o echipă de uzină. Lewis Hamilton a pierdut titlul în ultimul tur al ultimei curse din 2021, iar motivația cred că este diferită acum. Iar George Russell pare pe deplin motivat și face o treabă bună”.

  Hamilton

   

  Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher este de acord că sosirea lui George Russell, în vârstă de 24 de ani, l-a destabilizat pe Lewis Hamilton. „Lewis Hamilton descoperă că George Russell este de un calibru foarte diferit de Valtteri Bottas”, a declarat el pentru publicația germană de F1 Formel1. Ralf Schumacher spune că George Russell reușește, de asemenea, să mobilizeze foarte eficient echipa Mercedes AMG F1 în jurul său.

  George Russell îi încurajează întotdeauna pe cei din echipă, la fel ca Lewis Hamilton. Acum pescuiește în același iaz ca și coechipierul său”, a spus germanul. „Putem vedea că George Russell gestionează mai bine situația acum și sunt sigur că asta îl enervează pe Lewis. Lewis Hamilton este în mod evident egoist, dar cu toții suntem ca piloți. Și eu am fost”, a adăugat Ralf Schumacher. „Dar Lewis Hamilton trece prin momente foarte grele în mașină și se plânge foarte mult. Face asta și atunci când lucrurile merg bine, dar și de data aceasta îi este greu”.

  Hamilton

  Mathias Lauda, între timp, spune că Lewis Hamilton devine preocupat de lupta sa cu FIA în legătură cu purtarea de bijuterii în cockpit – în timp ce Mohammed Ben Sulayem ar fi promis că îl va penaliza pe britanic începând cu Monaco. „De ce nu-și pune bijuteriile la loc imediat după cursă?”, s-a întrebat austriacul. „FIA stabilește regulile și acestea trebuie să fie aceleași în mii de serii de curse”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss