Latest Posts

Un Hamilton posomorât a fost zdruncinat de Russell, spun experții.

Vizualizări: 12982

Problemele lui Lewis Hamilton în 2022 se extind mai departe de o mașină necompetitivă.

Potrivit lui Mathias Lauda, fiul legendei F1 Niki Lauda, faptul că septuplul campion mondial este atât de „morocănos” în acest an se datorează și lui George Russell. „Chiar are dificultăți în a conduce în mijlocul plutonului”, a declarat el pentru Servus TV.

„Este încă devreme, dar Lewis a avut doar probleme până acum. Pentru George Russell, pe de altă parte, totul este nou pentru el într-o echipă de uzină. Lewis Hamilton a pierdut titlul în ultimul tur al ultimei curse din 2021, iar motivația cred că este diferită acum. Iar George Russell pare pe deplin motivat și face o treabă bună”.

Hamilton

 

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher este de acord că sosirea lui George Russell, în vârstă de 24 de ani, l-a destabilizat pe Lewis Hamilton. „Lewis Hamilton descoperă că George Russell este de un calibru foarte diferit de Valtteri Bottas”, a declarat el pentru publicația germană de F1 Formel1. Ralf Schumacher spune că George Russell reușește, de asemenea, să mobilizeze foarte eficient echipa Mercedes AMG F1 în jurul său.

George Russell îi încurajează întotdeauna pe cei din echipă, la fel ca Lewis Hamilton. Acum pescuiește în același iaz ca și coechipierul său”, a spus germanul. „Putem vedea că George Russell gestionează mai bine situația acum și sunt sigur că asta îl enervează pe Lewis. Lewis Hamilton este în mod evident egoist, dar cu toții suntem ca piloți. Și eu am fost”, a adăugat Ralf Schumacher. „Dar Lewis Hamilton trece prin momente foarte grele în mașină și se plânge foarte mult. Face asta și atunci când lucrurile merg bine, dar și de data aceasta îi este greu”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Hamilton

Mathias Lauda, între timp, spune că Lewis Hamilton devine preocupat de lupta sa cu FIA în legătură cu purtarea de bijuterii în cockpit – în timp ce Mohammed Ben Sulayem ar fi promis că îl va penaliza pe britanic începând cu Monaco. „De ce nu-și pune bijuteriile la loc imediat după cursă?”, s-a întrebat austriacul. „FIA stabilește regulile și acestea trebuie să fie aceleași în mii de serii de curse”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss