Latest Posts

Hamilton: Podiumul din Canada F1, „copleșitor” după recentele dificultăți

Vizualizări: 20089

Lewis Hamilton a declarat că podiumul obținut în Marele Premiu al Canadei de F1 a fost „copleșitor”, după dificultățile recente cu Mercedes.

Septuplul campion a avut parte de o serie de curse dificile încă de la începutul campaniei, mașina sa Mercedes AMG F1 suferind destul de mult din cauza țopăiala. Dar, după ce a părut să facă un ușor pas înainte cu forma la Montreal, Lewis Hamilton a reușit al doilea podium al sezonului, ocupând locul al treilea în spatele lui Max Verstappen și Carlos Sainz. El a recunoscut, totuși, că acesta s-a simțit mult mai bine pentru că a venit după ce echipa a îndurat partea ei de suferință din ultimele săptămâni.

„Este destul de copleșitor, sincer, să obținem acest loc trei”, a spus Lewis Hamilton. „A fost o astfel de luptă în acest an cu mașina și ca echipă. Dar continuăm să rămânem vigilenți și concentrați și să nu renunțăm niciodată. Este un lucru de care sunt foarte mândru și sunt inspirat de echipa mea. Așa că le mulțumesc tuturor celor care sunt aici și la fabrică”.

Hamilton

Lewis Hamilton a terminat cursa de la Montreal la puțin peste șapte secunde în spatele câștigătorului cursei, Max Verstappen, datorită unei mașini de siguranță de la finalul cursei care a comprimat plutonul. Cu toate acestea, el a considerat că forma celor de la Mercedes AMG F1 a fost mult mai bună decât cea a celor de la Red Bull Racing și Scuderia Ferrari în ultimele curse.

„Sunt un pic prea rapide pentru noi în acest moment”, a spus Lewis Hamilton despre mașinile din față. „Am dat totul, dar ne apropiem. Așa că trebuie să continuăm să forțăm. Să sperăm că vom fi în luptă cu acești tipi”. Weekendul lui Lewis Hamilton în Canada nu a început bine după ce vineri a eșuat în experimentul cu o nouă podea și o configurație extremă – încercări pe care le-a catalogat drept „dezastru”.

Dar Lewis Hamilton spune că un efort concertat la fabrica Mercedes și în simulator a ajutat la schimbarea situației. „Sincer, ritmul nostru a fost destul de bun, în special în a doua fază a stintului”, a spus el. „Am muncit mult în simulator, dar și aici, pentru a obține un setup corect. Așa că, sincer, sunt extaziat. Nu mă așteptam la asta venind în weekend. Este al doilea meu podium al anului. Așa că mă simt cu adevărat special, mai ales că am obținut prima mea victorie în Marele Premiu”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss