More

  Latest Posts

  Hamilton: Podiumul din Canada F1, „copleșitor” după recentele dificultăți

  Lewis Hamilton a declarat că podiumul obținut în Marele Premiu al Canadei de F1 a fost „copleșitor”, după dificultățile recente cu Mercedes.

  Septuplul campion a avut parte de o serie de curse dificile încă de la începutul campaniei, mașina sa Mercedes AMG F1 suferind destul de mult din cauza țopăiala. Dar, după ce a părut să facă un ușor pas înainte cu forma la Montreal, Lewis Hamilton a reușit al doilea podium al sezonului, ocupând locul al treilea în spatele lui Max Verstappen și Carlos Sainz. El a recunoscut, totuși, că acesta s-a simțit mult mai bine pentru că a venit după ce echipa a îndurat partea ei de suferință din ultimele săptămâni.

  „Este destul de copleșitor, sincer, să obținem acest loc trei”, a spus Lewis Hamilton. „A fost o astfel de luptă în acest an cu mașina și ca echipă. Dar continuăm să rămânem vigilenți și concentrați și să nu renunțăm niciodată. Este un lucru de care sunt foarte mândru și sunt inspirat de echipa mea. Așa că le mulțumesc tuturor celor care sunt aici și la fabrică”.

  Hamilton

  Lewis Hamilton a terminat cursa de la Montreal la puțin peste șapte secunde în spatele câștigătorului cursei, Max Verstappen, datorită unei mașini de siguranță de la finalul cursei care a comprimat plutonul. Cu toate acestea, el a considerat că forma celor de la Mercedes AMG F1 a fost mult mai bună decât cea a celor de la Red Bull Racing și Scuderia Ferrari în ultimele curse.

  „Sunt un pic prea rapide pentru noi în acest moment”, a spus Lewis Hamilton despre mașinile din față. „Am dat totul, dar ne apropiem. Așa că trebuie să continuăm să forțăm. Să sperăm că vom fi în luptă cu acești tipi”. Weekendul lui Lewis Hamilton în Canada nu a început bine după ce vineri a eșuat în experimentul cu o nouă podea și o configurație extremă – încercări pe care le-a catalogat drept „dezastru”.

  Dar Lewis Hamilton spune că un efort concertat la fabrica Mercedes și în simulator a ajutat la schimbarea situației. „Sincer, ritmul nostru a fost destul de bun, în special în a doua fază a stintului”, a spus el. „Am muncit mult în simulator, dar și aici, pentru a obține un setup corect. Așa că, sincer, sunt extaziat. Nu mă așteptam la asta venind în weekend. Este al doilea meu podium al anului. Așa că mă simt cu adevărat special, mai ales că am obținut prima mea victorie în Marele Premiu”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss