More

  Latest Posts

  Hamilton poate cu ușurință să vâneze recordul lui Schumacher – Rosberg

  Nico Rosberg este de părere că Lewis Hamltion poate cu ușurință să țintească atât recordul all-time de titluri F1 atât cât și pe cel de victorii al lui Michael, și să devină cel mai bun pilot, din punct de vedere statistic, din istoria sportului.

  Campionul mondial din 2016 l-a felicitat pe fostul său coleg Mercedes în urma celui de-al cincilea său titlu. Titlu pe care la câștigat terminând pe locul patru la Marele Premiu al Mexicului.

  Cu Hamilton egalând numărul de titluri al lui Juan Manuel Fangio, Rosberg este de părere că Hamilton poate cu ușurință să vâneze recordurile de titluri și victoriil ale lui Schumacher.

  Pilotul german, pe care Hamilton l-a înlocuit la Mercedes în 2013, a strâns 7 titluri de-a lungul carierei sale, cu 91 de victorii. Hamilton are în acest moment 71 de victorii și 5 titluri, cu două curse rămase pe calendar anul acesta, începând o nouă perioadă contractuală de doi ani alături de Mercedes.

  „Lewis are cinci titluri, este incredibil, este nebunesc să te gândești, să îl egaleze pe Fangio este nebunesc. Poate cu ușurință să țintească recordul lui Schumacher având în vedere că are un contract pe încă doi ani, schumacher este la doar două titluri distanță, 20 și ceva de curse, chiar și asta este posibil în doi ani.

  „Deci ar putea deveni statistic cel mai bun din toate timpurile ceea ce este ireal, dar există posibilitatea, și sunt sigur că va fi motivat de asta.”

  Foto-credit: Mercedes-Benz

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss