Latest Posts

Hamilton poate cu ușurință să vâneze recordul lui Schumacher – Rosberg

Vizualizări: 9850

Nico Rosberg este de părere că Lewis Hamltion poate cu ușurință să țintească atât recordul all-time de titluri F1 atât cât și pe cel de victorii al lui Michael, și să devină cel mai bun pilot, din punct de vedere statistic, din istoria sportului.

Campionul mondial din 2016 l-a felicitat pe fostul său coleg Mercedes în urma celui de-al cincilea său titlu. Titlu pe care la câștigat terminând pe locul patru la Marele Premiu al Mexicului.

Cu Hamilton egalând numărul de titluri al lui Juan Manuel Fangio, Rosberg este de părere că Hamilton poate cu ușurință să vâneze recordurile de titluri și victoriil ale lui Schumacher.

Pilotul german, pe care Hamilton l-a înlocuit la Mercedes în 2013, a strâns 7 titluri de-a lungul carierei sale, cu 91 de victorii. Hamilton are în acest moment 71 de victorii și 5 titluri, cu două curse rămase pe calendar anul acesta, începând o nouă perioadă contractuală de doi ani alături de Mercedes.

„Lewis are cinci titluri, este incredibil, este nebunesc să te gândești, să îl egaleze pe Fangio este nebunesc. Poate cu ușurință să țintească recordul lui Schumacher având în vedere că are un contract pe încă doi ani, schumacher este la doar două titluri distanță, 20 și ceva de curse, chiar și asta este posibil în doi ani.

„Deci ar putea deveni statistic cel mai bun din toate timpurile ceea ce este ireal, dar există posibilitatea, și sunt sigur că va fi motivat de asta.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-credit: Mercedes-Benz

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss