More

  Latest Posts

  Hamilton pe pole la Sochi

  20200926 184356
  formula1.com

  Lewis Hamilton a obținut astăzi pole-ul cu numărul 96, la o diferență de 0,536s de Max Verstappen cu care împarte linia de plecare din grilă, deși aproape a rămas înafară sesiunii de calificare. Sebastian Vettel a avut parte de un incident nefericit în urma căruia a fost afișat steagul roșu.

  Timpul lui Hamilton din Q2 a fost șters pentru încălcarea limitelor circuitului în același moment în care Vettel a avut coliziunea, cu două minute înaintea finalului de sesiune, afisandu-se steagul roșu.

  Când s-a reluat sesiunea, Hamilton a trecut linia de start la mai puțin de două secunde înainte de final-având o ultimă șansă ajungă în Q3.

  Un tur excepțional în Q3, din partea multiplului campion, i-a adus un nou record de 1m31,391s. Acesta a reușit își îmbunătățească timpul în cea de-a doua ieșire pe circuit, obținând, așadar, cel de-al doilea pole la Sochi.

  Valtteri Bottas, spre dezamăgirea lui, deși a dominat în Q1, a căzut pe poziția a 3a.

  Efortul excepțional al lui Sergio Perez, a fost răsplătit cu o clasare pe locul 4, înaintea Renault-ului lui Daniel Ricciardo (cea mai bună plecare din grilă de la Sochi, a australianului).

  Carlos Sainz, a adus monopostul McLaren pe poziția a 6a, în timp ce coechipierul său a rămas pe 8. Intercalat între ei, a fost cel de-al doilea Renault, cel al lui Esteban Ocon.

  Câștigătorul de la Monza, Pierre Gasly, va pleca mâine de pe locul 9. Alex Albon (Red Bull), vine în apropiere, completând top 10.20200926 183445

  20200926 183419
  formula1.com

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss