Latest Posts

Hamilton „onorat” de gestul fimiliei lui Schumacher

Vizualizări: 9825

Hamilton a obținut cea de-a 91-a victorie din carieră la Nurburgring egalând numărul victoriilor lui Schumacher. Pentru a marca această realizare, lui Hamilton i s-a prezentat una dintre căștile lui Schumacher din ultimul său sezon în F1 alături de Mercedes, de către fiul campionului, liderul clasamentului din F2, Mick.

Hamilton și Schumacher Jr. au împărtășit câteva cuvinte în timpul prezentării, iar Hamilton a recunoscut că îi va lua ceva timp până să se obișnuiască cu gândul că deține un astfel de loc în istoria F1.

Întrebat despre prezentarea lui Schumacher Jr., Hamilton a spus că deține deja una dintre căștile lui Michael, dar că este emoționat că poate să mai adauge una la colecția sa.

„De fapt, am deja una dintre căștile lui Michael”, a spus Hamilton. „Unul dintre momentele cu adevărat speciale pentru mine, a fost în Abu Dhabi în 2012, când m-am dus la sediul celor de la Mercedes și m-am întâlnit cu Michael și acolo am făcut schimb de căști.”

„Pentru mine a fost un moment pe care nu-l voi uita niciodată, să stau cu cineva pe care l-am idolatrizat crescând, uitându-mă la televizor, și să am onoarea de a schimba tricouri sau căști, ceea ce facem noi sportivii, este cel mai înalt semn de respect. Faptul că legenda sportului a făcut asta cu mine a fost cu adevărat special.”

„Dacă familia lui mă onorează astăzi, mă face să mă simt incredibil de umil. Fiul său este un talent atât de mare, strălucitor și o ființă umană cu adevărat autentică. Michael a crescut în mod evident un om grozav și aștept cu nerăbdare să văd cum va arăta cariera lui. Acum am două căști speciale de la Michael în micul meu living.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Hamilton a respins în mare măsură întrebările referitoare la record în perioada premergătoare cursei, dar a recunoscut după, că victoria s-a remarcat printre celelalte.

„Sigur că nu este doar o altă victorie. În ultima oră, am încercat cu adevărat să contemplu și să realizez ce am făcut și ce am reușit să realizez. Aș spune că pentru următoarele două zile, acolo va fi mintea mea. Este greu să găsești cuvintele potrivite, dar mai, să poți percepe exact.”

„Cu siguranță e o zi specială. I-am sunat pe tatăl meu și pe [mama vitregă] Linda și le-am vorbit. Clar am avut un cumul de emoții astăzi.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss