Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hamilton nu va lua parte la Marele Premiu al Sakhir-ului deoarece a fost infectat cu noul coronavirus

  Mercedes va lua parte la Grand Prix-ul Sakhir-ului fără starul echipei, după ce au anunțat că Hamilton a testat pozitiv pentru noul coronavirus. Din fericire pentru el și echipă, titlurile atât în clasamentul constructorilor cât și al piloților, au fost deja decise. Pilotul britanic este deocamdată tot în Bahrain, izolat conform procedurilor.

  Hamilton s-a trezit luni dimineața, după ce a câștigat GP-ul Bahrain-ului cu o zi în urmă, cu simptome ușoare și a fost informat de una dintre cunoștințele sale, cu care a intrat în contact că aceasta a contractat virusul. Așadar, campionul a mai făcut un test, care a ieșit pozitiv, iar un al doilea test, a confirmat diagnosticul.

  În afara unor simptome ușoare, cei de la Mercedes spun că Lewis este în formă și se simte bine și întreaga echipa îi transmite însănătoșire grabnică. Toate persoanele care au intrat în contact cu Hamilton, sunt acum retestate. Lewis este cel de-al treilea pilot care este infectat cu Covid-19, în acest sezon, după Sergio Perez și Lance Stroll.

  Pilotul de rezervă Mercedes, Stoffel Vandoorne va merge în Bahrain, după testul din Formula E, de marți din Valencia, cum era plănuit în avans. Cu toate acestea, nu se știe încă cine îl va înlocui pe britanic, în weekend. Echipa va anunța în curând. Hamilton are nevoie de un test negativ înainte de a se întoarce în padoc așadar, ar putea lipsi și din etapa finală din 2020, din Abu Dhabi.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila