GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton nu ar rata GP-ul Canadei „pentru nimic în lume”, în ciuda problemelor de spate

Hamilton Mercedes
Vizualizări: 15095

Lewis Hamilton a respins îngrijorările legate de participarea sa la Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, după ce s-a luptat cu durerile de spate de la Baku, spunând că „nu l-ar rata pentru nimic în lume”.

Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes AMG F1, a fost unul dintre cei mai afectați de problema porpoising-ului pe tot parcursul weekendului Marelui Premiu al Azerbaidjanului, luptându-se cu ricoșeul care i-a afectat mașina la capătul lungii linii drepte. Lewis Hamilton a raportat în timpul cursei că îl durea spatele din cauza acestei probleme și a declarat după aceea că „se ținea și mușca din dinți” pentru a rezista în cursă, în timp ce a terminat în cele din urmă pe locul patru”.

Toto Wolff, șeful Mercedes AMG F1, a făcut apel la FIA să intervină și să găsească o soluție pentru această problemă, spunând că „trebuie să se întâmple ceva”, având în vedere îngrijorările fizice exprimate de mai mulți piloți. Întrebat dacă se teme că durerea l-ar putea forța pe Hamilton să rateze următoarea cursă din Canada, Toto Wolff a răspuns: „Da, cu siguranță. Nu l-am văzut și nu am vorbit cu el după aceea, dar se vede că nu mai este musculos”.

Hamilton

Scriind luni pe Instagram, Lewis Hamilton a oferit o actualizare a stării sale, spunând că, deși cursa de la Baku i s-a părut „dură” și a avut dificultăți în a dormi noaptea trecută, nu se gândește să rateze Marele Premiu al Canadei din acest weekend. „Spatele meu este puțin inflamat și vânăt, dar nimic grav, din fericire”, a spus Lewis Hamilton. „Am făcut acupunctură și fizioterapie cu Angela Cullen, fizioterapeutul meu și sunt în drum spre echipa mea pentru a lucra cu ei la îmbunătățire”.

„Trebuie să continuăm să luptăm. Nu există un moment mai bun decât prezentul pentru a ne uni și o vom face. Voi fi acolo în acest weekend, nu l-aș rata pentru nimic în lume. Le doresc tuturor o zi și o săptămână uimitoare”. Mercedes AMG F1 a fost una dintre echipele care s-a confruntat cel mai mult cu problema porpoising-ului în acest sezon, care a apărut în testele de pre-sezon, ca urmare a revenirii efectului de sol la noua generație de mașini.

Circuitul stradal accidentat de la Baku, combinat cu linia dreaptă principală de mare viteză, a făcut ca o serie de piloți să aibă probleme fizice, reaprinzând dezbaterea privind siguranța în jurul porpoising-ului. Lewis Hamilton a recunoscut după cursa din Azerbaidjan că au fost „multe momente în care nu știam dacă voi reuși” din cauza durerii și în mijlocul luptei sale pentru a păstra controlul mașinii atunci când aceasta țopăia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Hamilton

„Aproape că am pierdut-o de mai multe ori la viteză mare”, a spus Lewis Hamilton. „Așa că lupta cu mașina a fost intensă. Și apoi, la sfârșit, în ultimele 10 tururi până la steag, a trebuit să merg pe plan intern, de genul: “Poți să faci asta, te descurci”. Pur și simplu suportă”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES