More

  Latest Posts

  Hamilton nu ar rata GP-ul Canadei „pentru nimic în lume”, în ciuda problemelor de spate

  Lewis Hamilton a respins îngrijorările legate de participarea sa la Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, după ce s-a luptat cu durerile de spate de la Baku, spunând că „nu l-ar rata pentru nimic în lume”.

  Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes AMG F1, a fost unul dintre cei mai afectați de problema porpoising-ului pe tot parcursul weekendului Marelui Premiu al Azerbaidjanului, luptându-se cu ricoșeul care i-a afectat mașina la capătul lungii linii drepte. Lewis Hamilton a raportat în timpul cursei că îl durea spatele din cauza acestei probleme și a declarat după aceea că „se ținea și mușca din dinți” pentru a rezista în cursă, în timp ce a terminat în cele din urmă pe locul patru”.

  Toto Wolff, șeful Mercedes AMG F1, a făcut apel la FIA să intervină și să găsească o soluție pentru această problemă, spunând că „trebuie să se întâmple ceva”, având în vedere îngrijorările fizice exprimate de mai mulți piloți. Întrebat dacă se teme că durerea l-ar putea forța pe Hamilton să rateze următoarea cursă din Canada, Toto Wolff a răspuns: „Da, cu siguranță. Nu l-am văzut și nu am vorbit cu el după aceea, dar se vede că nu mai este musculos”.

  Hamilton

  Scriind luni pe Instagram, Lewis Hamilton a oferit o actualizare a stării sale, spunând că, deși cursa de la Baku i s-a părut „dură” și a avut dificultăți în a dormi noaptea trecută, nu se gândește să rateze Marele Premiu al Canadei din acest weekend. „Spatele meu este puțin inflamat și vânăt, dar nimic grav, din fericire”, a spus Lewis Hamilton. „Am făcut acupunctură și fizioterapie cu Angela Cullen, fizioterapeutul meu și sunt în drum spre echipa mea pentru a lucra cu ei la îmbunătățire”.

  „Trebuie să continuăm să luptăm. Nu există un moment mai bun decât prezentul pentru a ne uni și o vom face. Voi fi acolo în acest weekend, nu l-aș rata pentru nimic în lume. Le doresc tuturor o zi și o săptămână uimitoare”. Mercedes AMG F1 a fost una dintre echipele care s-a confruntat cel mai mult cu problema porpoising-ului în acest sezon, care a apărut în testele de pre-sezon, ca urmare a revenirii efectului de sol la noua generație de mașini.

  Circuitul stradal accidentat de la Baku, combinat cu linia dreaptă principală de mare viteză, a făcut ca o serie de piloți să aibă probleme fizice, reaprinzând dezbaterea privind siguranța în jurul porpoising-ului. Lewis Hamilton a recunoscut după cursa din Azerbaidjan că au fost „multe momente în care nu știam dacă voi reuși” din cauza durerii și în mijlocul luptei sale pentru a păstra controlul mașinii atunci când aceasta țopăia.

  Hamilton

  „Aproape că am pierdut-o de mai multe ori la viteză mare”, a spus Lewis Hamilton. „Așa că lupta cu mașina a fost intensă. Și apoi, la sfârșit, în ultimele 10 tururi până la steag, a trebuit să merg pe plan intern, de genul: “Poți să faci asta, te descurci”. Pur și simplu suportă”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss