Latest Posts

Hamilton: Nu am fost defetist cu apelul de a salva motorul.

Vizualizări: 12269

Lewis Hamilton spune că nu a fost defetist atunci când a sugerat să se retragă și să salveze motorul mașinii sale Mercedes de Formula 1 la Barcelona, după ce s-a ciocnit cu Kevin Magnussen.

Lewis Hamilton a început Marele Premiu al Spaniei de pe locul șase pe grila de start, dar a coborât în coada plutonului după ce un contact în primul tur cu Kevin Magnussen în virajul 4 l-a obligat să se oprească la boxe. Oprirea la boxe a fost necesară pentru a verifica eventualele daune la monopostul Mercedes AMG F1 W13 și pentru a schimba pneul stânga față, care a fost distrus în momentul contactului cu pilotul Haas F1.

Defetist, Hamilton

La scurt timp după ce a revenit pe pistă pe locul 19, Lewis Hamilton l-a contactat prin radio pe inginerul de la Mercedes AMG F1, Pete Bonnington, pentru a-i sugera echipei să salveze motorul de pe mașina sa. Pete Bonnington i-a spus lui Lewis Hamilton că previziunile echipei sugerau că un loc opt sau mai bine ar fi posibil, așa că să continue. Lewis Hamilton a terminat cursa pe locul cinci după o serie de timpi impresionanți, pierzând doar locul patru în fața lui Carlos Sainz din cauza unei scurgeri de apă în ultimele etape.

Întrebat în legătură cu apelul său de a salva motorul și dacă a fost defetist, Lewis Hamilton a răspuns: „Nu am fost învins: Nu este a fi defetist, doar că eram literalmente la 30 de secunde în spatele penultimei mașini”.

El și-a explicat nesiguranța cu privire la faptul că a trebuit „să folosească un motor întreg pentru a rula pe ultimul loc sau în afara primilor 15, iar la un moment dat s-ar putea să trebuiască să luăm o penalizare sau ceva de genul acesta”. Lewis Hamilton a citat, de asemenea, luptele sale pentru a reveni în top 10 la Jeddah, după ce a abandonat în Q1, ca arătând cât de dificil poate fi uneori să recuperezi poziții.

„Nu știu dacă fiabilitatea este o problemă”, a declarat Lewis Hamilton. „Am văzut deja astăzi, la final, că a fost ceva”. Mi-am zis: „Am putea la fel de bine să salvăm motorul, ca să trăim pentru a lupta încă o zi. Dar mă bucur că nu am făcut-o și asta arată că nu te oprești niciodată, nu renunți niciodată, iar eu asta am făcut”. Recuperarea lui Lewis Hamilton a contribuit la o mai mare încredere în faptul că echipa Mercedes AMG F1 a făcut un pas înainte semnificativ cu mașina sa W13, după ce a adus o serie de actualizări la Barcelona, menite să atenueze problema de porpoising care i-a afectat forma de până acum în acest an.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Defetist, Hamilton

Septuplul campion mondial a simțit că această descoperire a fost un pas bun de făcut după o perioadă dificilă, care a inclus câteva momente nefericite în prima parte a sezonului. „De la ultima cursă a anului, a fost dificil peste tot”, a declarat Lewis Hamilton. „Pentru a avea apoi dificultățile pe care le-am avut cu mașina, pentru a avea mereu piedici cu anumite probleme, safety car-uri și tot felul de lucruri, nu a fost cu adevărat prea mult noroc”.

„Dar noi, ca echipă Mercedes AMG F1, continuăm să ne ridicăm după ce am căzut pentru că nu contează cât de tare cazi ci cât de repede te ridici, să forțăm și să nu renunțăm niciodată. Să începem cursa de astăzi pozitiv, apoi să avem acea problemă la start, dar apoi să revenim, a semănat foarte mult cu unele dintre zilele de demult, cu cursele mai vechi pe care le-am făcut. Asta pentru mine se simte uimitor”. Luni seara, pentru a-și întări entuziasmul, a scris pe Twitter:

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss