More

  Latest Posts

  Hamilton: Noile pneuri de la Pirelli sunt și mai rele

  După ce a testat noile prototipuri Pirelli, în antrenamentele de la Bahrain, Lewis Hamilton a ajuns la aceeași concluzie – nu sunt bune. Toți piloții au fost obligați să utilizeze pneurile pentru 2021, în câteva tururi, astăzi. Hamilton a fost printre cei care nu au fost impresionați de noile specificații.

  „La finalul lui 2019 au adus un pneu nou, ceea ce fac în mod normal, dar era mai rău decât cel de dinainte. Așadar au decis să rămânem la cel din 2018. Au avut 2 ani să dezvolte un set nou și au ajuns la un prototip care are 3 kg în plus și te încetinește cu câte o secundă pe tur.”

  „Știu că pentru fani poate nu e o diferență atât de mare, dar noi lucrăm cu brand-uri și parteneri care sunt pe culmile tehnologiei și continuă să progreseze. Deci dacă regresezi, după doi ani de dezvoltare, atunci nu înțeleg ce se întâmplă. Nu se simt deloc ok pneurile când ieși pe pistă și ăsta e un motiv de îngrijorare. Aș prefera să rămân la aceste pneuri. Dacă asta e tot ce pot face, atunci mai bine ar lăsa pneurile de acum.”

  „Până acum nu ne-au ascultat opinia deloc. Le-am trimis foarte multe email-uri, încercând să îi ajutăm. Și situația tot nu s-a îmbunătățit. Este vorba de tehnologie – nu știu dacă este o limită tehnologică, sau este doar limita lor. Noi avem nevoie de mult mai multă aderență, nu de apăsare la sol, iar noul set de pneuri pierde aderența în momentele cruciale. Cred că mai este mult de lucru, pentru că F1 nu își dorește să involueze”, a declarat campionul mondial.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss