More

  Latest Posts

  Hamilton: Nimic din ceea ce schimbăm nu face diferența în ceea ce privește performanța.

  Lewis Hamilton spune că nimic din ceea ce face Mercedes AMG F1 pentru a încerca să își îmbunătățească mașina de Formula 1 nu funcționează pentru a ajuta la realizarea progreselor de care echipa are nevoie.

  După o primă zi de antrenamente dificile la Marele Premiu al Australiei, Lewis Hamilton a terminat pe locul 13 în cea de-a doua sesiune, la 1,5 secunde de Charles Leclerc, cel care l-a devansat. Echipa Mercedes AMG F1 continuă să se lupte cu probleme de porpoising pe W13, iar în prezent se concentrează pe încercarea de a găsi configurația potrivită pentru a depăși problema fără ca aceasta să compromită performanța.

  Hamilton

  Cu toate acestea, Lewis Hamilton spune că încercările celor de la Mercedes AMG F1 nu dau niciun semn de îmbunătățire. „Pur și simplu nimic din ceea ce schimbăm la mașină nu face diferența în acest moment”, a explicat Lewis Hamilton după sesiunile de antrenamente libere de vineri. „Așa că ăsta este lucrul dificil. Devii foarte optimist, apoi faci schimbări, iar apoi nu pare să vrea să se îmbunătățească”.

  „Am făcut câteva schimbări în FP2. P1 a fost mai bine. FP2 s-a dovedit a fi puțin mai greu pentru mine. Așa că nu știu, mașina este foarte înșelătoare”. Lewis Hamilton a declarat că s-a resemnat să accepte că ritmul actual este cel cu care va trebui să se confrunte în weekendul din Australia. „Nu putem face prea multe”, a spus Lewis Hamilton. „Acesta este modul în care este. Și așa că trebuie doar să ne descurcăm cu el. Acesta este lucrul frustrant: încerci să împingi, încerci să recuperezi și chiar și atunci când faci un tur decent, este cu 1,2 secunde mai puțin. Așa că este dificil”.

  Hamilton

  Coechipierul său de la Mercedes AMG F1, George Russell, a declarat că fenomenul de porpoising cu care s-a confruntat în jurul Melbourne a fost cel mai rău pe care l-a întâlnit până acum în acest an, dar a sugerat că poate fi ceva cu care va trebui să trăiască. „Cu siguranță facem porpoising destul de rău”, a declarat George Russell, care a terminat pe locul 11 în a doua sesiune. „Este probabil cea mai severă pe care am experimentat-o, dar cred că este ceva cu care trebuie să ne confruntăm pentru moment, deoarece credem că acesta este cel mai rapid mod de a merge pe circuit. Dar poate că nu este așa”.

  „Trebuie să continuăm să săpăm în datele și să le înțelegem. Am mers de la stânga la dreapta și de la dreapta la centru cu configurația și toate au avut un rezultat similar. Așa că trebuie să încercăm să ne punem la punct și să înțelegem de ce”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss