More

  Latest Posts

  Hamilton: Nedrept să se aștepte cineva ca Leclerc să se lupte pentru titlu

  Campionul mondial Formula 1, Lewis Hamilton spune că ar fi „nedrept” să așezăm așteptarea unei lupte pentru titlu pe umerii lui Charles Leclerc în cadrul primului său sezon la Ferrari.

  Leclerc a fost promovat la echipa italiană, unde va fi partenerul lui Sebastian Vettel, la doar un singur an ca pilot în Formula 1 alături de Sauber.

  Toată lumea are foarte mari așteptări din partea tânărului Monegasc, așteptările fiind de-a lungul liniei de a îi fi un competitor direct lui Vettel mai mult decât Kimi Raikkonen a fost în trecut, cu toate că Ferrari cel mai probabil vor pune accent pe faptul că prioritatea numărul unu a echipei este Vettel.

  Întrebat dacă Leclerc poate fi la fel de puternic ca Vettel sau chiar un pretendent la titlu, Lewis Hamilton a spus: „Ar fi nedrept să se pună o astfel de așteptare pe umerii său.

  „Este al doilea său an, este tânăr, va face greșeli. Evident că este foarte rapid, foarte talentat și să sperăm, cel mai probabil va surprinde foarte foarte mulți oameni.

  „Dar vorbim despre un veteran acolo care are patru titluri de campion mondial.

  „Nu există nici un fel de înlocuitor pentru experiență. Așadar, va fi interesant cum cele două paralele vor lucra împreună.

  „Sebastian este un multiplu campion mondial iar Charles are multe experiențe prin care trebuie să treacă. Cel mai bun lucru cu un tânăr este că ești mai energizat și mai determinat decât oricând.”

  Hamilton s-a aflat și el într-o situație similară, în primul său sezon concurând la McLaren alături de Fernando Alonso, care era de două ori campion mondial, așadar, un precedent cu siguranță există.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss