Latest Posts

Hamilton mulțumit cu „una dintre cele mai pozitive zile” pentru Mercedes

Vizualizări: 11442

Lewis Hamilton a numit penultima zi de testare de la Barcelona o „zi pozitivă” pentru Mercedes după ce echipa a făcut progres atât cu privire la pneuri cât și la noul monopost W10.

Cu toate că din nou nu a fost nici un fel de încercare de a explora limitele celor mai moi tipuri de pneuri Pirelli – asta ar trebui să se întâmple Vineri – mașina a mers foarte mult, cu Hamilton completând 85 de tururi de dimineață iar Valtteri Bottas 96 de după-masă. Echipa a reușit să adreseze și problemele de granulare care se dovediseră problematice mai devreme în săptămână.

„Astăzi a fost o zi bună,” spune Hamilton. „Am mers mult, asta este grozav pentru noi. A fost una dintre cele mai pozitive zile pentru noi. Am învățat foarte multe lucruri.

„Am reușit să aplicăm ce am învățat de dimineață la ieșirile de după-masă, deci abia aștept să aud cum s-a simțit Valtteri, dar mașina a părut mult mai bine astăzi. Înțelegerea noastră față de noul monopost este din ce în ce mai bună, deci a fost în mod definitiv o zi pozitivă.”

Ambii piloți Mercedes for reveni la volan mâine, Vineri, 1 Martie pentru ultima zi de testare de pre-sezon de la Barcelona.

Foto-credit: Mercedes AMG F1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss