More

  Latest Posts

  Hamilton mulțumit cu „una dintre cele mai pozitive zile” pentru Mercedes

  Lewis Hamilton a numit penultima zi de testare de la Barcelona o „zi pozitivă” pentru Mercedes după ce echipa a făcut progres atât cu privire la pneuri cât și la noul monopost W10.

  Cu toate că din nou nu a fost nici un fel de încercare de a explora limitele celor mai moi tipuri de pneuri Pirelli – asta ar trebui să se întâmple Vineri – mașina a mers foarte mult, cu Hamilton completând 85 de tururi de dimineață iar Valtteri Bottas 96 de după-masă. Echipa a reușit să adreseze și problemele de granulare care se dovediseră problematice mai devreme în săptămână.

  „Astăzi a fost o zi bună,” spune Hamilton. „Am mers mult, asta este grozav pentru noi. A fost una dintre cele mai pozitive zile pentru noi. Am învățat foarte multe lucruri.

  „Am reușit să aplicăm ce am învățat de dimineață la ieșirile de după-masă, deci abia aștept să aud cum s-a simțit Valtteri, dar mașina a părut mult mai bine astăzi. Înțelegerea noastră față de noul monopost este din ce în ce mai bună, deci a fost în mod definitiv o zi pozitivă.”

  Ambii piloți Mercedes for reveni la volan mâine, Vineri, 1 Martie pentru ultima zi de testare de pre-sezon de la Barcelona.

  Foto-credit: Mercedes AMG F1.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss