Acasă Breaking News Hamilton: „momente speciale”, cheie în a îl învinge pe Vettel pentru titlul F1

Hamilton: „momente speciale”, cheie în a îl învinge pe Vettel pentru titlul F1

0
Hamilton: „momente speciale”, cheie în a îl învinge pe Vettel pentru titlul F1

Lewis Hamilton spune că „tururi speciale” și „momente speciale” au fost cheie în a îl învinge pe Sebastian Vettel și pe echipa sa, Ferrari, în lupta pentru titlul Formula 1 din 2018.

Proaspăt încoronat a 5-a oară campion mondial F1, Lewis Hamilton crede că anumite „momente speciale” s-au dovedit a fi pivotale pentru victoria sa asupra lui Sebastian Vettel și a Ferrari în lupta pentru titlul din 2018.

Un loc patru în Marele Premiu al Mexicului de duminică a fost suficient pentru Hamilton, acesta egalând cele cinci titluri ale lui Juan Manuel Fangio, devenind doar al treilea pilot F1 din istorie cu 5 sau mai multe titluri de campion mondial.

Ferrari păreau să aibă pachetul superior pentru mare parte din sezon, dar o serie de oportunități ratate și de greșeli majore din partea lui Vettel, i-au oferit lui Hamilton oportunitatea de care avea nevoie pentru a înșfăca al cincilea său titlu, Britanicul câștigând 6 din ultimele 9 curse.

„De-a lungul anului au fost multe perioade dificile pentru noi,” spune Hamilton.

„Chiar și în weekend-uri în care nu aveam cel mai bun pachet, și eram pe piciorul din spate, am reușit să plecăm cu victoria, chiar dacă nu eram cei mai rapizi.

„A fost nevoie de unele tururi speciale, și de unele momente speciale în mașină, și sincer aș putea retrăi acele momente tot timpul. Unele eperiențe pe care le-am avut în mașină au fost cu adevărat magice.

„Ferrari și-au întețit ritmul anul acesta, iar în ultimă instanță am fost cu ceva în urma lor mare parte din timp.

„Chiar dacă doar cu o zecime sau două, a trebuit să încerc să fac ceva în plus, să sap mai adânc, la un alt nivel, ca să pot scoate acest fel de performanțe unde nu eram cei mai rapizi dar am câștigat cursa.

„Sunt foarte mându de ce am reușit să fac – dar, sunt foarte, foarte mândru de faptul că toată lumea din jurul meu și-a ridicat ștafeta, au devenit mai buni. Asta a fost crucial.”

 


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.