More

  Latest Posts

  Hamilton lider în FP1 urmat de Max Verstappen în Ungaria

  Lewis Hamilton a stabilit ritmul în antrenamentele libere ale Marelui Premiu al Ungariei în timp ce colegul său de la Mercedes, Valtteri Bottas a fost forțat să asiste la prima sesiune din cauza unei probleme la Power Unit.

  Liderul campionatului mondial, Hamilton, a terminat sesiunea la o zecime mai rapid decât Max Verstappen (Red Bull) și Sebastian Vettel (Ferrari) într-o primă ieșire care a adus cu ea și perioade de ploaie.

  Timpul Englezului a fost de 1m17.233s cu Verstappen și Vettel fiind separați de doar 0.001s pe locurile doi și trei respectiv. Verstappen a avut parte și de două incidente de-a lungul sesiunii, raportând echipei că mașina sa este „sensibilă” la intrarea în viraje.

  Hamilton așadar a fost singurul pilot Mercedes cu timp pe tabelă în această sesiune, Bottas raportând o problemă la motorul său în timpul tururilor sale de instalare, lucru ce a dus echipa la decizia de a schimba power unit-ul mașinii sale ca și precauție pentru un alt power unit pe care îl aveau la dispoziție. Cu toate că Finlandezul nu va fi penalizat, va avea destul de mult timp de recuperat de-a lungul weekendului.

  Pierre Gasly a terminat sesiunea pe patru pentru Red Bull urmat de Kevin Magnussen care și-a pus monopostul Haas pe 5. Charles Leclerc a terminat doar pe șase pentru Ferrari urmat de Nico Hulkenberg în monopostul său Renault. Cei doi piloți McLaren, Lando Norris și Carlos Sainz au terminat pe 8 și pe 9 respectiv iar Kimi Raikkonen a completat Top 10-ul pentru Alfa Romeo.

  A doua sesiune de antrenamente va avea loc tot astăzi, începând cu ora 16:00

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss