More

  Latest Posts

  Hamilton: La Mercedes, ne vom motiva unii pe ceilalți, cu câte un șut în fund, după înfrângerea de la COTA

  Vizualizări: 4327

  Hamilton este convis că Mercedes își pot reveni după înfrângerea față de Scuderia Ferrari din cursa de duminică de la Circuit of The Americas.

  „Am avut un debrief, au fost multe lucruri pe care le-am fi putut face mai bine astăzi, plus multe alte lucruri care nu au fost tocmai optime pentru noi, care au făcut situația să pară mai rea decât era de fapt.

  „Nu a fost o duminică ideală pentru noi, dar cred că până astăzi am avut un weekend solid, deciziile pe care le-am făcut au fost cele ce ne-au rănit. Totuși, cred că Ferrari au recuperat din diferența dintre noi, am pierdut ceva viteză față de ei astăzi.

  „Dar vom reveni și vom face tot posibilul ca echipă, pentru că vina nu este specific a nimănui. Toți suntem vinovați, ne vom motiva cu câte un șut în fund fiecare pentru a realiza că trebuie să continuăm să lucrăm și să tragem cât de tare putem și să revenim în forța în Mexic și în celelalte curse rămase.”

   

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss