Acasă Breaking News Hamilton: La Mercedes, ne vom motiva unii pe ceilalți, cu câte un șut în fund, după înfrângerea de la COTA

Hamilton: La Mercedes, ne vom motiva unii pe ceilalți, cu câte un șut în fund, după înfrângerea de la COTA

0
Hamilton: La Mercedes, ne vom motiva unii pe ceilalți, cu câte un șut în fund, după înfrângerea de la COTA

Hamilton este convis că Mercedes își pot reveni după înfrângerea față de Scuderia Ferrari din cursa de duminică de la Circuit of The Americas.

„Am avut un debrief, au fost multe lucruri pe care le-am fi putut face mai bine astăzi, plus multe alte lucruri care nu au fost tocmai optime pentru noi, care au făcut situația să pară mai rea decât era de fapt.

„Nu a fost o duminică ideală pentru noi, dar cred că până astăzi am avut un weekend solid, deciziile pe care le-am făcut au fost cele ce ne-au rănit. Totuși, cred că Ferrari au recuperat din diferența dintre noi, am pierdut ceva viteză față de ei astăzi.

„Dar vom reveni și vom face tot posibilul ca echipă, pentru că vina nu este specific a nimănui. Toți suntem vinovați, ne vom motiva cu câte un șut în fund fiecare pentru a realiza că trebuie să continuăm să lucrăm și să tragem cât de tare putem și să revenim în forța în Mexic și în celelalte curse rămase.”

 


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.