GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton la doar un „Verstappen DNF” în lupta pentru titlu, spune Wolff

Hamilton
Vizualizări: 11119

Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, a redus deficitul lui Lewis Hamilton în campionat, avertizând că un DNF pentru Max Verstappen va face ca avantajul său în clasament să pară mult mai subțire.

Rularea formei Red Bull este supremă; au obținut cinci victorii la rând pentru prima dată de la sezonul câștigător al campionatului din 2013 (în care Sebastian Vettel a stabilit un record cu nouă victorii consecutive), plasându-l pe Hamilton la 32 de puncte în spatele lui Verstappen, iar Mercedes la 44 de puncte în spatele Red Bull în campionat.

Cu toate acestea, Wolff a spus că spiritul este ridicat în tabăra sa: „moralul în echipă este bun, am putut vedea că am îmbunătăţit ritmul de cursă în weekendul trecut, așa că facem progrese și, în cele din urmă, vom concura din nou pentru victorie.

„Dar acest lucru este atât de departe de a se termina. Un DNF din partea lui Verstappen şi Hamilton este din nou la vânătoare. Și dacă ne uităm la Baku și la potențial și ne uităm la celelalte curse, în general, trebuie să ne ridicăm jocul, să facem mai puține greșeli și să continuăm să înțelegem mașina mai bine și atunci suntem masiv în vânătoare”, a adăugat el.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Red Bull a suferit o singură retragere în acest sezon, când Verstappen a ieșit din GP-ul Azerbaijanului cu o problemă la anvelope – dar chiar și atunci, coechipierul său Sergio Perez a câștigat cursa – în timp ce Mercedes a suferit două DNF-uri, ambele pentru Valtteri Bottas, în Italia și Monaco.

În ceea ce privește ultimul Grand Prix, Verstappen a câștigat cu o afișare dominantă asupra lui Bottas, în timp ce Hamilton a suferit pagube care l-au lăsat în P4. Wolff a subliniat că o serie de factori, inclusiv daunele lui Hamilton, au făcut ca ritmul Mercedes să arate mai rău decât a spus că este.

„Cred că rezultatul pare mai rău din punct de vedere al ritmului decât realitatea”, a spus el. „Am rămas în spatele McLaren, ceea ce ne-a costat mult timp, altfel ritmul nostru a fost bun, poate nu suficient pentru a câștiga cursa, dar chiar sus, în față, ceea ce este un pas înainte.

„Lewis a suferit niște daune în virajul 10 – nu cred că a rulat deosebit de tare peste bordură, a fost doar o piesă care a căzut – așa că trebuie să înțelegem ce s-a întâmplat. În general, cred că poate fi limitată dauna. Cred că vom merge la Silverstone, vom depăşi pe toată lumea, vom termina P1 şi P2 și la 30 de secunde distanță de toți ceilalți ”, a adăugat el zâmbind.

Mercedes se îndreaptă spre Marele Premiu al Marii Britanii, după ce a câștigat toate cursele, în afară de 2018, în timp ce Red Bull a câștigat ultima dată la Silverstone în 2012. Dar anul acesta, desigur, imaginea este semnificativ diferită.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES