More

  Latest Posts

  Hamilton își adjudecă al 10-lea pole al anului, Vettel sub investigație

  Hamilton și-a adjudecat al 10-lea pole position al anului la Interlagos în fața lui Vettel, care ar putea fi penalizat după ce a distrus podul de cântărire FIA în Q2.

  Hamilton a avut din nou o performanță exemplară în calificări, reușind al 10-lea său pole al sezonului la Interlagos în Marele Premiu al Braziliei. Sebastian Vettel a terminat pe doi, ambii piloți fiind implicați în incidente de-a lungul sesiunilor de calificări.

  Hamilton a reușit să stabilească un nou record pe tur de 1m07.291s, asigurându-și plecarea din prima poziție pentru cursa de mâine. Pilotul Mercedes fiind mai rapid decât rivalul său de la Ferrari cu doar 0.093s pe finalul Q3.

  În ciuda unor slabe picături de ploaie în Q2, toți piloții au rămas pe gume slick pentru finalul sesiunii de calificări. Hamilton ar putea să fie nevoit să facă o vizită la stewarzi în urma sesiunii însă, aparent blocându-i atât pe Sergey Sirotkin cât și pe Kimi Raikkonen în Q2.

  Vettel însă va avea o întalnire cu stewarzi în ora de după calificări, după ce FIA au anunțat că nu s-a supus instrucțiunilor când a fost chemat pe podul de cântărire în Q2, cât și pentru că a distrus cântarul, finish-ul său în P2 fiind în pericol.

  Pole sitter-ul de anul trecut, Valtteri Bottas a terminat sesiunea pe trei pentru Mercedes, fiind urmat de Kimi Raikkonen, doar 0.015s separându-i pe cei doi piloți finlandezi.

  Piloții Red Bull, Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost mai lenți decât rivalii de la Mercedes și Ferrari, așezându-se pe ce-a de-a treia linie de pe grilă, pe 5 și 6 respectiv ca timp. Ricciardo însă va fi coborât până pe 11 din cauza unei penalizări.

  Marcus Ericsson a avut cel mai bun rezultat în calificări al carierei sale, reușind un loc 7 pentru Sauber, fiind urmat de colegul său de echipă, Charles Leclerc în poziția a 8a.

  Romain Grosjean a luat locul 9 pentru Haas, iar top 10-ul a fost completat de Pierre Gasly pentru Toro Rosso.

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1

  DrqSD1qX4AEoCeK.jpg

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss