More

  Latest Posts

  Hamilton interzice orice fel de discuție în legătură cu al șaselea titlu

  Lewis Hamilton spune nu le va da voie membrilor echipei sale să vorbească de un al șaselea titlu mondial și va ataca noul sezon ca și cum vânează primul său titlu.

  Actualul campion mondial a făcut istorie anul trecut reușind să câștige al cincilea său titlu, egalând recordul care până atunci era reușit doar de Juan Manuel Fangio, Michael Schumacher rămânând singurul pilot cu mai multe titluri decât Britanicul.

  În ciuda faptului că a reușit să câștige 4 din ultimele 5 titluri, colegul său de echipe Nico Rosberg rupându-i streak-ul în 2016, Hamilton a dat deoparte conversațiile despre un al șaselea titlu la începutul sezonului pentru că vrea ca echipa sa de support de la Mercedes să rămână umili.

  „Pentru mine, nu este ceva despre care le voi acorda colegilor șansa să vorbească,” spune Hamilton. „Nu pentru asta am venit aici, numărul acela. Nu am făcut niciodată asta nici în trecut.

  „Suntem în mod constant motivați să facem ceva nou și să rupem bariere și lucruri pe care nimeni nu le-a mai făcut până acum.

  „Dar suntem perfect conștienți de munca pe care va trebui să o depunem pentru așa ceva, iar în nici un caz nu intrăm cu mentalitatea da, încercăm pentru al șaselea, este o chestie relaxata. Nu este nimic de genul. Nu pun accent pe asta.”

  „Este un nou sezon, un nou an, un nou capitol. Sunt de părere că trebuie să îl abordăm precum ar fi primul și precum vânăm primul nostru titlu. Eu cel puțin așa abordez situația.

  „Iubesc această încercare în fiecare an, revenind, este în fiecare an diferită, o mașină nouă. Este ca și cum întâlnești pe cineva nou.

  „Nu știi cum el sau ea va fi, nu știi ce e bun și ce e rău. Călătoria în care te îmbarci în acel parteneriat cu mașina, pe care doar câțiva dintre noi pot să o ducă până la limită, este o poziție foarte privilegiata.

  „Iubesc să vin înapoi și să mai încerc o dată. De asemenea pui și titlul la bătaie pentru restul piloților. Iubesc acea luptă.”

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss