GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton îngrijorat: Nu ne vom lupta pentru victorii în acest moment.

Hamilton
Vizualizări: 16314

Pilotul Lewis Hamilton de la echipa Mercedes AMG F1 a exclus victorii în prima parte a sezonului 2022 de Formula 1, afirmând că actuala campioană la constructori are o “cantitate considerabilă de viteză de găsit”.

Lewis Hamilton a minimalizat șansele al echipei Mercedes AMG F1 de a obține câteva victorii la începutul sezonului, admițând că noul mașina W13 al echipei nu este capabil să se lupte cu cele mai rapide mașini în acest moment. Modelul W13 nu a stabilit niciun timp de top în timpul testului din Bahrain, atât Lewis Hamilton, cât și George Russell părând să se lupte cu manevrabilitatea mașinii, precum și să se confrunte cu un porpoising sever pe liniile drepte.

În condițiile în care Scuderia Ferrari și Red Bull Racing par să se simtă destul de confortabil cu noile lor mașini, Lewis Hamilton crede că ar putea trece ceva timp până când un Mercedes AMG F1 va obține o victorie în acest sezon. Întrebat dacă exclude o provocare în campionat în acest moment, Lewis Hamilton și-a spus părerea:

„Este un pic prea devreme pentru a avea astfel de gânduri, dar, în acest moment, nu cred că vom concura pentru victorii”, a declarat el presei prezente, în timpul conferinței de presă a piloților de sâmbătă, în Bahrain. „Dar există potențial în mașina noastră pentru a ne duce acolo. Trebuie doar să învățăm să fim capabili să îl extragem și să rezolvăm unele dintre probleme, la care lucrăm”.

Hamilton

Lewis Hamilton exclude orice șansă de victorie în Bahrain.
Lewis Hamilton a declarat fără menajamente că echipa are unele probleme care trebuie rezolvate, care ar putea fi legate de porpoisingul cu care el și George Russell se confruntă – W13 pare să fie una dintre mașinile cele mai afectate pe liniile drepte. „Toată lumea face o treabă incredibilă la fabrică și lucrează cât de mult poate”, a declarat Lewis Hamilton.

„Dar avem câteva obstacole de depășit. Săptămâna viitoare, vom avea o prezentare mult mai bună a ritmului nostru. Dar cred că oamenii vor fi surprinși, poate. Este un pic diferit anul acesta față de 2021”. Întrebat direct dacă echipa Mercedes AMG F1 se poate alătura în lupta pentru victorie în deschiderea sezonului în Bahrain, săptămâna viitoare, septuplul campion mondial a spus că nu este foarte probabil.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu în acest moment, sunt sigur că toată lumea își poate da seama de asta”, a comentat Lewis Hamilton. „Nu suntem cei mai rapizi în acest moment. Cred că Scuderia Ferrari pare a fi cea mai rapidă, sau poate Red Bull Racing, iar apoi poate noi. Nu știu. Dar în prezent nu suntem în top”.

Hamilton

Cum rămâne cu luptele Mercedes AMG F1 din pre-sezonul 2021?
Echipa Mercedes AMG F1 a avut și în 2021 unele dificultăți în timpul testelor de pre-sezon din Bahrain, dar a reușit să găsească soluții care i-au permis să se prezinte la prima cursă cu o mașină capabilă să lupte pentru victorie. Având în vedere că acest sezon este o situație mult diferită, cu un nou set de reguli revoluționar introdus, Lewis Hamilton a declarat că șansele ca o astfel de situație să se repete și in 2022 sunt infime.

„Nu, se simte foarte diferit”, a adăugat Lewis Hamilton. „Nu va arăta la fel de bine ca anul trecut – au fost câteva sesiuni foarte dificile in Bahrain. Cred că avem provocări mult mai mari de data aceasta și nu sunt genul de provocări pe care să le putem învinge într-o perioadă atât de scurtă de timp, având în vedere faptul că prima cursă este la doar o săptămână distanță. Cred că vor dura un pic mai mult, dar, din câte mi s-a spus, avem de găsit o cantitate considerabilă de ritm”.

Hamilton

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Grand Prix Radio
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES