Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hamilton îl acuză pe Sirotkin de o manevră lipsită de respect în Q2

  Lewis Hamilton îl acuză pe Sergey Sirotkin în legătură cu evenimentul ce a avut loc pe pista de la Interlagos între cei doi în cea de-a doua sesiune de calificări, englezul fiind de părere că pilotul williams a făcut „o manevră lipsită de respect” care a fost „complet inutilă”.

  Pilotul Mercedes se pregătea de un hot-lap, ieșind din penultimul viraj, când pilotul Williams l-a ajuns din urmă, la o viteză mult mai mare, forțând manevre evazive din partea ambilor piloți.

  Contactul părea iminent când ambii piloți au ales să tragă spre stânga, dar pilotul Rus a reușit să iasă parțial pe iarbă și să evite mașina campionului mondial.

  Reacția lui Hamilton, imediat după ce și-a adjudecat al 10-lea pole position al anului 2018, a fost să dea vina în întregime pe începătorul pilot Rus, care era de asemenea într-un out-lap, și simte că acesta nu a respectat spațiul pe care fiecare pilot îl acordă celorlalți la începerea unui tur rapid.

  „Toată lumea era în out-lap, eu, Sergey, și toată lumea din fața mea,” spune Hamilton. „Când ești în out-lap, Valtteri era în fața mea, mergea lent pentru a își asigura spațiu liber în față, așa că a trebuit să încetinesc și eu.

  „Mă asiguram că am și eu spațiul necesar, dar dintr-o dată am văzut o mașină venind foarte tare spre mine, reacția a mea a fost „o doamne, e cineva într-un tur rapid?” așa că m-am dus la stânga, dar și el a luat-o tot la stânga.

  „Dar, nu era într-un tur rapid, deci nu știu la ce se gândea. Toți știm să păstrăm spațiu.

  „A fost o manevră lipsită de respect. Încercam să mă dau din calea lui, dar apoi ajuns la viraj și a încetinit. A fost ciudat. A fost inutil totul, pentru că în spatele său era ceva spațiu, iar din cauza situației nici turul meu, nici al său nu au fost grozave. Să sperăm că poate învăța din asta.”

  Nici unul dintre piloți nu a fost investigat de FIA pentru acest incident.

  Hamilton de asemenea a evitat investigarea FIA în urma unui incident cu Kimi Raikkonen tot din Q2.

  Foto-credit: Mercedes AMG F1 Petronas  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss