More

  Latest Posts

  FP2: Hamilton îi conduce pe Ocon și Bottas în a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, Verstappen P4

  Lewis Hamilton de la Mercedes a stabilit cel mai rapid timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu de la Abu Dhabi, în timp ce rivalul său Max Verstappen a fost al patrulea pentru Red Bull.

  După ce Verstappen a fost cel mai rapid în FP1, Hamilton a stabilit punctul de referință pentru FP2 – 1m23.691s sub reflectoarele de la Yas Marina pe anvelope moi, cu 25 de minute rămase din sesiune, apoi a trecut la medii pentru simularea cursei.

  Acest lucru l-a plasat pe Esteban Ocon de la Alpine în P2, care avansa cu un tur de 1m24.034s chiar înaintea lui Hamilton, pe locul doi cu 0.343s – iar coechipierul lui Hamilton, Valtteri Bottas, pe locul al treilea la general, cu o diferență de 0.392s, care a trecut anterior în barierele din virajul 12. Acel eveiment l-a văzut trecând la anvelope moi după doar 15 minute din sesiune.

  Red Bull a completat top cinci, Verstappen (șase zecimi mai jos față de Hamilton) locul patru în fața lui Sergio Perez pe locul cinci. Concurentul la campionat a avut un timp de 1m24.989s la începutul sesiunii în timpul curselor sale pe anvelope medii, a trecut la softuri pentru simulările sale de calificare, înainte de a păstra softurile pentru alergările sale lungi.

  Hamilton

  Fernando Alonso de la Alpine a subliniat ritmul solid al echipei terminând pe locul șase, la opt zecimi de primul loc.

  Yuki Tsunoda de la AlphaTauri a fost următorul, chiar lângă Alonso pe locul 7, în timp ce coechipierul Pierre Gasly a fost pe locul 10 la general. Între ei se aflau piloţii Ferrari: Charles Leclerc al optulea, dar cu trei zecimi înaintea coechipierului Carlos Sainz, pe locul 9.

  Spre deosebire de ceilalți piloți, care au început pe medii, perechea McLaren formată din Lando Norris și Daniel Ricciardo a început această sesiune pe anvelope moi. În curând, Norris a fost nevoit să caute o nouă aripă din față după ce a suferit daune, dar a continuat să termine pe locul 13, colegul său de echipă Ricciardo pe locul 11 ​​și cu două zecimi înainte.

  Pilotul Alfa Romeo, Antonio Giovinazzi, a ocupat locul 12, împărțind McLaren-urile, în timp ce colegul de echipă Kimi Raikkonen, locul 16, și-a afectat ultimul antrenament de vineri de F1 a anului, rotindu-se și prăbușindu-se în virajul 14. A suferit daune grave și un steag roșu a fost afișat imediat.

  Hamilton

  Sebastian Vettel de la Aston Martin a ocupat locul 14 înaintea coechipierului Lance Stroll pe locul 15, canadianul la două zecimi de german.

  Nicholas Latifi s-a învârtit în virajul 13 după 12 minute, lăsând partea stângă a aripii din spate agățată și a terminat pe locul 18 la general. Coechipierul Williams George Russell a revenit pentru a termina pe locul 17 în această sesiune și cu puțin peste o zecime în fața lui Latifi.

  Mick Schumacher a luat locul 19 – cu aproape șase zecimi înaintea coechipierului său – în timp ce Nikita Mazepin a luat locul 20 pentru Haas.

  Mai multe tiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss