Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hamilton ia pole-ul la Portimao

  Lewis Hamilton a apărut de nicăieri și a furat pole-ul chiar din fața lui Valtteri Bottas, în GP-ul Portughez. Campion en-titre a fost în spatele finlandezului în fiecare sesiune, de când a ajuns la Portimao, dar un efort excepțional în calificări, l-a propulsat în fruntea plutonului, obținând cel de-al 97-lea pole.

  Top 3 a fost completat de pilotul Red Bull, Max Verstappen, care a fost consecvent, în ceea ce privește performanța sa, după ce a ieșit pe circuit cu pneurile soft, iar Charles Leclerc, a livrat unul dintre cele mai bune tururi ale sale, din acest sezon, deci mâine va pleca de pe locul 4.

  Sergio Perez a urcat pe poziția a 5-a, situandu-se înaintea lui Alex Albon- lucru care alimentează speculațiile din padoc, care spun că l-ar putea înlocui din 2021. Carlos Sainz, a câștigat bătălia dintre cele doua monoposturi McLaren, dar a fost doar cu 0.005s mai rapid de Lando Norris.

  Pierre Gasly va pleca în cursa de pe locul 9, în timp ce Daniel Ricciardo a completat top 10. Etapa de la Algarve va fi, cu siguranță una dintre cele mai interesante din acest sezon. fiind un circuit nou, probabil că va livra multă acțiune, și nu doar pentru mijlocul plutonului.


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila