GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton „foarte atins” de câștigarea celui de-al cincilea titlul mondial F1

Vizualizări: 9350

Lewis Hamilton spune că este „foarte emoționat” de faptul că a câștigat un al cincilea titlu de campion mondial F1, un lucru pe care nu a crezut că îl va atinge nici „într-un milion de ani”.

Un loc patru în Marele Premiu al Mexicului a fost suficient pentru ca Hamilton să încheie lupta pentru titlu, rivalul său, Sebastian Vettel având nevoie de o victorie plus un abandon din partea lui Hamilton pentru a duce lupta mai departe spre Brazilia.

Britanicul este acum pe picior egal cu Juan Manuel Fangio cu cinci titluri, pe poziția a doua din toate timpurile, având mai puține titluri decât doar Michael Schumacher, care are șapte.

„Nu prea îmi dau voie să fiu prea emoțional în public dar acum mă simt foarte atins de toată experiența,” spune Hamilton.

„Sincer, este foarte, foarte greu să realizez în acest moment. Este ceva la care am visat, dar nu am crezut nici într-un milion de ani că voi sta aici în poziția de campion mondial a 5-a oară.

„Nu am știut niciodată că se va înâmpla. Sunt foarte recunoscător față de toată lumea care m-a ajutat să ajungi aici, băieții și fetele atât de aici, cât și cei de la fabrică, care m-au ajutat să ridic ștafeta și să ridic titlul acesta. Fără ei nu aș fi putut să o fac.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Familia mea de asemenea, tatăul meu care a crezut întotdeauna în mine și în fratele meu când eram mai mici. Totul este atât de ciudat.”

Hamilton a strâns 9 victorii, și a ratat podiumul doar de patru ori sezonul acesta, și este de părere că 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale.

„Este clar cel mai bun an. Ăsta era scopul, am câștigat titlul anul trecut, și m-am gândit cum doamne am să fiu mai bun la anul.

„Cum voi fi în formă mai bună fizic, mai atent, să îmi gestionez timpul mai bine, cum să fiu mai bine per tota, un pilot mai bun în mașină, dar și alături de echipă, în garaj, cu inginerii, în fabrică, încercând să fiu mai bun în toate domeniile.

„Cred că anul ăsta am reușit să fiu mai bun la toate astea. Simt cu adevărat că am avut cea mai bună performanță anul acesta și sunt foarte fericit de cum s-au întamplat lucrurile.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES