More

  Latest Posts

  Hamilton „foarte atins” de câștigarea celui de-al cincilea titlul mondial F1

  Lewis Hamilton spune că este „foarte emoționat” de faptul că a câștigat un al cincilea titlu de campion mondial F1, un lucru pe care nu a crezut că îl va atinge nici „într-un milion de ani”.

  Un loc patru în Marele Premiu al Mexicului a fost suficient pentru ca Hamilton să încheie lupta pentru titlu, rivalul său, Sebastian Vettel având nevoie de o victorie plus un abandon din partea lui Hamilton pentru a duce lupta mai departe spre Brazilia.

  Britanicul este acum pe picior egal cu Juan Manuel Fangio cu cinci titluri, pe poziția a doua din toate timpurile, având mai puține titluri decât doar Michael Schumacher, care are șapte.

  „Nu prea îmi dau voie să fiu prea emoțional în public dar acum mă simt foarte atins de toată experiența,” spune Hamilton.

  „Sincer, este foarte, foarte greu să realizez în acest moment. Este ceva la care am visat, dar nu am crezut nici într-un milion de ani că voi sta aici în poziția de campion mondial a 5-a oară.

  „Nu am știut niciodată că se va înâmpla. Sunt foarte recunoscător față de toată lumea care m-a ajutat să ajungi aici, băieții și fetele atât de aici, cât și cei de la fabrică, care m-au ajutat să ridic ștafeta și să ridic titlul acesta. Fără ei nu aș fi putut să o fac.

  „Familia mea de asemenea, tatăul meu care a crezut întotdeauna în mine și în fratele meu când eram mai mici. Totul este atât de ciudat.”

  Hamilton a strâns 9 victorii, și a ratat podiumul doar de patru ori sezonul acesta, și este de părere că 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale.

  „Este clar cel mai bun an. Ăsta era scopul, am câștigat titlul anul trecut, și m-am gândit cum doamne am să fiu mai bun la anul.

  „Cum voi fi în formă mai bună fizic, mai atent, să îmi gestionez timpul mai bine, cum să fiu mai bine per tota, un pilot mai bun în mașină, dar și alături de echipă, în garaj, cu inginerii, în fabrică, încercând să fiu mai bun în toate domeniile.

  „Cred că anul ăsta am reușit să fiu mai bun la toate astea. Simt cu adevărat că am avut cea mai bună performanță anul acesta și sunt foarte fericit de cum s-au întamplat lucrurile.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss