GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton: Ferrari vor reveni mai puternici

Vizualizări: 9682

Lewis Hamiton este de părere că performanţa slabă a celor de la Ferrari din Australia nu se va repeta şi că Mercedes nu se pot aştepta să fie atât de dominanţi în restul sezonului Formula 1 din 2019.

Valtteri Bottas a diistrus opoziţia cu o victrie confortabilă pentru Mercedes la Marele Premiu al Australiei, iar colegul său de echipă, Lewis Hamilton a luat locul doi în ciuda faptului că maşina sa a suferit unele daune în prima parte a cursei. Ferrari însă au avut doar de suferit în weekend-ul prim al acestui sezon.

Sebastian Vettel a fost depăşit şi de pilotul Red Bull, Max Verstappen, pierzând şi ultima poziţie de podium, iar, colegul său de echipă, Charles Leclerc a primit ordinul de a îşi menţine poziţia în spatele pilotului German pentru locul cinci. Întrebări serioase au fost ridicate cu privire la prestanţa scuderiei care încearcă în mod activ să înţeleagă ce a cauzat problemele majore de performanţă de care au avut parte în Australia, în ciuda faptului că toată lumea se aştepta ca ei să aibă cea mai rapidă maşină având în vedere testarea de pre-sezon.

Hamilton se îndoieşte că viteza celor de la Ferrari a dispărut în mod complet şi se aşteaptă ca producătorul italian să revină în forţă pentru următoarea rundă a sezonului de la Bahrain, având în vedere faptul că circuitul este un foarte dificil, temperaturile sunt unice iar încercările cu privire la setup-ul maşinii vor fi complet diferite faţă de cele de la Albert Park.

„Nimeni nu se aştepta la o asemenea diferenţă,” spune Hamilton. „Ceea ce se văzuse ne-a condus pe toţi să credem că ei sunt în avantaj în urma analizării situaţiei. Evident lucrurile nu au stata aşa weekend-ul acesta.

„Nu sunt sigur de ce performanţa lor a arătat cum a arătat, dar nu aş spune că noi am excelat faţă de performanţa la care ne aşteptam. Ne-am făcut treaba în mod normal cu privire la operaţiunile noastre, echipa a făcut o treabă excepţională de-a lungul întregului weekend.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu ştiu care a fost problema lor, dar sunt sigur că vor reveni mai puternici în următoarele curse şi noi trebuie să fim pregătiţi.”

Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES