More

  Latest Posts

  Hamilton, “fericit” că s-a calificat al cincilea în Bahrain, având în vedere problemele de la Mercedes.

  Lewis Hamilton spune că a fost „în general foarte fericit” să se califice al cincilea în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, cu o mașina Mercedes AMG F1 care a fost „un pic de coșmar de condus”.

  Septuplul campion mondial Lewis Hamilton a fost la aproape șapte zecimi în spatele Ferrari-ului lui Charles Leclerc, aflat în pole position, și la șase zecimi în spatele Red Bull-ului lui Max Verstappen, rivalul la titlu din 2021, admițând că ambele mașini sunt „într-o altă ligă”. Dar, în ciuda faptului că s-a calificat în afara primelor două rânduri, lucru care i s-a întâmplat doar o singură dată în 2021, Lewis Hamilton spune că a fost mulțumit de modul în care echipa a atenuat problemele de manevrabilitate care par să afecteze noul Mercedes AMG F1 W13.

  Hamilton

  După ce l-a învins pe noul coechipier George Russell cu aproape o secundă, în timp ce fostul pilot Williams Racing s-a luptat pentru a noua poziție, Lewis Hamilton a declarat: „Nu am avut nici o problemă: Nu voi spune că sunt ușurat. În general, sunt foarte mulțumit de ziua de astăzi, având în vedere unde am fost în ultimele două săptămâni, luptele pe care le-am avut, problemele pe care le-am avut cu mașina. A fost un coșmar să conduci, dar ne-am ținut capul plecat și am continuat să lucrăm, așa că sunt mândru de toată lumea pentru că a rămas pozitivă”.

  „Pentru a obține locul cinci în calificări, cei din fața noastră sunt în altă ligă, așa că sunt în general mulțumit de locul în care ne aflăm. Nu este prima linie, dar vom face îmbunătățiri și vom face tot ce putem”. După antrenamentele de vineri, Lewis Hamilton și George Russell au subliniat deja că Red Bull Racing și Scuderia Ferrari au fost cu până la o secundă mai rapizi la cursele cu mult combustibil, ceea ce a resemnat echipa din Brackley la un weekend de limitare a daunelor.

  Hamilton

  Lewis Hamilton a recunoscut că nu va putea concura cu niciuna dintre cele două echipe duminică și că se va concentra în schimb pe lupta pentru locul cinci împotriva unor piloți precum Valtteri Bottas, fostul său coechipier care s-a calificat pe un remarcabil loc șase pentru echipa Alfa Romeo F1, sau a la fel de surprinzătorului Kevin Magnussen, revenit la Haas F1, pe locul șapte.

  „Acei băieți de la Red Bull Racing și Scuderia Ferrari vor pleca, așa că nu suntem în lupta cu ei”, a recunoscut el. „Au fost cu o secundă în fața noastră ieri prin ritmul de cursă, așa că lupta mea este cu cei din spate cel mai probabil. Bineînțeles, voi încerca să fiu cât de rapid pot și să ajung în față. Dar, așa cum am spus, performanța lor este destul de mult înaintea noastră”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss