More

  Latest Posts

  Hamilton explică mesajul radio despre “poziția dificilă” din Australia.

  Lewis Hamilton a explicat contextul din spatele mesajului transmis prin radio la finalul cursei către boxele Mercedes AMG F1 în Marele Premiu al Australiei de Formula 1, pe care unii l-au interpretat ca o critică la adresa echipei.

  n ultimele etape ale cursei de la Melbourne, Lewis Hamilton a început să se apropie de coechipierul său George Russell, care l-a devansat și a ajuns pe locul al treilea datorită unei safety car bine sincronizate. În timp ce cei doi alergau nestingheriți din spate, Lewis Hamilton a spus la radio: „Băieți, m-ați pus într-o poziție foarte dificilă”.

  Hamilton, Mercedes

  În timp ce unii au interpretat mesajul ca pe o critică la adresa echipei, deoarece George Russell îl devansase la opriri, Lewis Hamilton a precizat că, de fapt, nu a avut nicio legătură cu schimbările de poziție. În schimb, el a explicat că comentariul se referea la faptul că a fost nevoit să renunțe la ritm și să ruleze în aer liber, deoarece motorul său se supraîncălzea în timp ce circula în spatele lui George Russell.

  „Practic, nu am putut să concurez pentru poziție deoarece mașina se supraîncălzea”, a explicat Lewis Hamilton după ce a terminat al patrulea. „Așa că a trebuit să mă retrag”. Deși a ratat podiumul, Lewis Hamilton a fost încântat de rezultatul echipei, deoarece dubla sa a adus 27 de puncte în campionat, ceea ce i-a permis să treacă în fața celor de la Red Bull Racing pe locul doi în campionatul constructorilor.

  „Este un rezultat uimitor pentru noi ca echipă”, a explicat Lewis Hamilton. „Sincer, este un lucru atât de pozitiv. Am fost la 1,2 secunde, cred, vineri. Și nu părea spectaculos în acel moment. Am făcut o treabă grozavă peste noapte, calificându-ne pe a treia linie, iar apoi starturi grozave. Am fost pe locul trei”.

  Hamilton, Mercedes

  „M-am simțit extraordinar să lupt, sau să simt că mă lupt pentru podium în acel moment. Dar, evident, nu am putut ține ritmul mașinilor de la Red Bull Racing. Dar, deși nu am îmbunătățit neapărat mașina în aceste trei curse, cred că am extras cu adevărat maximul de puncte pe care l-am putut obține. Cred că, din partea mea, am dezamăgit echipa în ultima cursă și nu am obținut punctele. Dar să vii cu acest rezultat este grozav”.

  Lewis Hamilton a lăudat, de asemenea, munca depusă de George Russell, britanicul ocupând în prezent locul doi în clasamentul campionatului după primele trei curse. „Este incredibil”, a spus Lewis Hamilton. „A făcut o treabă incredibilă. A făcut o treabă uimitoare astăzi, a avut un ritm mare. A fost atât de solid în aceste prime trei curse. Și muncește, muncește cu adevărat, face o treabă uimitoare”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss