GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton explică mesajul radio despre “poziția dificilă” din Australia.

Porpoising
Vizualizări: 19733

Lewis Hamilton a explicat contextul din spatele mesajului transmis prin radio la finalul cursei către boxele Mercedes AMG F1 în Marele Premiu al Australiei de Formula 1, pe care unii l-au interpretat ca o critică la adresa echipei.

n ultimele etape ale cursei de la Melbourne, Lewis Hamilton a început să se apropie de coechipierul său George Russell, care l-a devansat și a ajuns pe locul al treilea datorită unei safety car bine sincronizate. În timp ce cei doi alergau nestingheriți din spate, Lewis Hamilton a spus la radio: „Băieți, m-ați pus într-o poziție foarte dificilă”.

Hamilton, Mercedes

În timp ce unii au interpretat mesajul ca pe o critică la adresa echipei, deoarece George Russell îl devansase la opriri, Lewis Hamilton a precizat că, de fapt, nu a avut nicio legătură cu schimbările de poziție. În schimb, el a explicat că comentariul se referea la faptul că a fost nevoit să renunțe la ritm și să ruleze în aer liber, deoarece motorul său se supraîncălzea în timp ce circula în spatele lui George Russell.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Practic, nu am putut să concurez pentru poziție deoarece mașina se supraîncălzea”, a explicat Lewis Hamilton după ce a terminat al patrulea. „Așa că a trebuit să mă retrag”. Deși a ratat podiumul, Lewis Hamilton a fost încântat de rezultatul echipei, deoarece dubla sa a adus 27 de puncte în campionat, ceea ce i-a permis să treacă în fața celor de la Red Bull Racing pe locul doi în campionatul constructorilor.

„Este un rezultat uimitor pentru noi ca echipă”, a explicat Lewis Hamilton. „Sincer, este un lucru atât de pozitiv. Am fost la 1,2 secunde, cred, vineri. Și nu părea spectaculos în acel moment. Am făcut o treabă grozavă peste noapte, calificându-ne pe a treia linie, iar apoi starturi grozave. Am fost pe locul trei”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Hamilton, Mercedes

„M-am simțit extraordinar să lupt, sau să simt că mă lupt pentru podium în acel moment. Dar, evident, nu am putut ține ritmul mașinilor de la Red Bull Racing. Dar, deși nu am îmbunătățit neapărat mașina în aceste trei curse, cred că am extras cu adevărat maximul de puncte pe care l-am putut obține. Cred că, din partea mea, am dezamăgit echipa în ultima cursă și nu am obținut punctele. Dar să vii cu acest rezultat este grozav”.

Lewis Hamilton a lăudat, de asemenea, munca depusă de George Russell, britanicul ocupând în prezent locul doi în clasamentul campionatului după primele trei curse. „Este incredibil”, a spus Lewis Hamilton. „A făcut o treabă incredibilă. A făcut o treabă uimitoare astăzi, a avut un ritm mare. A fost atât de solid în aceste prime trei curse. Și muncește, muncește cu adevărat, face o treabă uimitoare”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES