Latest Posts

Hamilton – „Este o adevărată surpriză” – uimit că Mercedes a depășit Red Bull în Mexic

Vizualizări: 11783

Când Valtteri Bottas a trecut linia de finish în Mexico City pentru a ocupa cel de-al 19-lea pole-position din carieră, nu numai că i-a uimit pe fanii care urmăreau din întreaga lume, ci și pe colegul său de echipă Lewis Hamilton, care a fost uimit că Silver Arrows au blocat primul rând al grilei în fața celor de la Red Bull.

Sâmbătă, la Autodromo Hermanos Rodriguez, Bottas a reușit să obţină pole position cu aproape două zecimi față de colegul său de echipă Hamilton, după multe speculații că acesta ar fi un circuit care să favorizeze Red Bull, având în vedere cerințele altitudinii sale mari.

De fapt, sesiunea a văzut că Mercedes a scos primul lor blocaj în primul rând de orice fel (cursă sau calificări) în Mexic din 2016. Hamilton și-a exprimat uimirea după sesiune.

„În primul rând, o felicitare uriașă lui Valtteri – a făcut o treabă uimitoare astăzi. Turul acela, pur și simplu, nu l-am putut egala, și am intrat în acest weekend de la FP1 încolo, am rămas în urmă cu o jumătate de secundă”, a început Hamilton.

Hamilton - „Este o adevărată surpriză” – uimit că Mercedes a depășit Red Bull în Mexic

„Așadar, pe parcursul întregului weekend, lucram doar la încercarea de a îmbunătăți mașina, extrăgând cât de mult putem din ea, dar știind că în general au o forță aerodinamică mai mare decât noi; au o aripă puțin mai mare pe care o folosesc în locuri precum Monaco.

Așa că ne-am luptat în anumite părți ale pistei și este o adevărată surpriză și un șoc pentru noi să vedem că suntem în primul rând”, a adăugat el.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Având în vedere că ritmul Red Bull din antrenamente i-a pus în fruntea perechii Mercedes, de ce, potrivit lui Hamilton, s-au schimbat atât de drastic sâmbătă după-amiază – și unde sunt șansele lui de a câștiga?

„Nu am cu adevărat un răspuns pentru asta, dar îl voi accepta, cu siguranță, și sunt foarte recunoscător să fiu acolo cu Valtteri pentru ca echipa să obțină un 1-2”, a spus el.

„Ei bine, încă o dată, am fost în urmă – toate rezultatele noastre din ultimele trei sesiuni de antrenamente libere au arătat că am fost în urmă – nu doar în calificări de la aproximativ trei zecimi într-un singur tur, ci și în echiparea cursei. Deci cine știe? Cred că poziția pe pistă este destul de importantă aici, așa că vom lucra ca o echipă pentru a încerca să luptăm cu asta și să o păstrăm.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss