More

  Latest Posts

  Hamilton dojenit pentru a doua oară sezonul acesta după ce a ratat intrarea la boxe în FP1

  Lewis Hamilton a primit al doilea său avertisment al sezonului F1 2018 după ce a trecut peste liniile albe de la intrarea la boxe.

  Nou încoronat-ul de cinci ori campion mondial și-a blocat roțile și a trecut peste liniile albe de la intrarea la boxe la sfârșitul sesiunii FP1 și a fost dojenit pentru a doua oară în acest sezon.

  Stewarzii au confirmat că decizia a fost consistentă cu penalizările impuse pentru incidente similare în trecut, Hamilton mai primind un avertisment pentru un incident similar în Marele Premiu al Germaniei de mai devreme din sezon.

  Pilotul Mercedes, care a terminat prima sesiune de antrenamente de vineri pe locul patru la timpi combinați, a oprit pe circuit, a dat cu spatele pe circuit, totul pentru a intra la boxe, dar, nu a fost penalizat pentru că a dat cu spatele pentru că sesiunea era deja terminată, steagul în carouri fiind deja prezentat.

  Hamilton s-a declarat mulțumit de sesiune per total.

  „Per total a fost o zi bună cu toate că prima sesiune nu a fost grozavă, pista era foarte verde la început, deci toată lumea a tot alunecat pe ici pe colo, iar, la fel ca toți ceilalți am avut probleme cu pneurile.

  „Am făcut unele schimbări foarte bune peste pauză și am fost mult mai fericit cu mașina în FP2, încă e multă muncă de făcut. Red Bull par a fi rapizi pentru cursă.”

  Hamilton și Mercedes sunt încrezători că grijile cu privire la motor-ul britanicului au fost rezolvate în urma Marelui Premiu al Braziliei.

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss