More

  Latest Posts

  Hamilton dojenit pentru a doua oară sezonul acesta după ce a ratat intrarea la boxe în FP1

  Vizualizări: 2683

  Lewis Hamilton a primit al doilea său avertisment al sezonului F1 2018 după ce a trecut peste liniile albe de la intrarea la boxe.

  Nou încoronat-ul de cinci ori campion mondial și-a blocat roțile și a trecut peste liniile albe de la intrarea la boxe la sfârșitul sesiunii FP1 și a fost dojenit pentru a doua oară în acest sezon.

  Stewarzii au confirmat că decizia a fost consistentă cu penalizările impuse pentru incidente similare în trecut, Hamilton mai primind un avertisment pentru un incident similar în Marele Premiu al Germaniei de mai devreme din sezon.

  Pilotul Mercedes, care a terminat prima sesiune de antrenamente de vineri pe locul patru la timpi combinați, a oprit pe circuit, a dat cu spatele pe circuit, totul pentru a intra la boxe, dar, nu a fost penalizat pentru că a dat cu spatele pentru că sesiunea era deja terminată, steagul în carouri fiind deja prezentat.

  Hamilton s-a declarat mulțumit de sesiune per total.

  „Per total a fost o zi bună cu toate că prima sesiune nu a fost grozavă, pista era foarte verde la început, deci toată lumea a tot alunecat pe ici pe colo, iar, la fel ca toți ceilalți am avut probleme cu pneurile.

  „Am făcut unele schimbări foarte bune peste pauză și am fost mult mai fericit cu mașina în FP2, încă e multă muncă de făcut. Red Bull par a fi rapizi pentru cursă.”

  Hamilton și Mercedes sunt încrezători că grijile cu privire la motor-ul britanicului au fost rezolvate în urma Marelui Premiu al Braziliei.

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss