GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton dezvăluie unde i-ar plăcea cel mai mult să concureze în F1 în viitor

Hamilton
Vizualizări: 10729

Lewis Hamilton a dezvăluit singurul loc în care și-ar dori cel mai mult să participe la F1 în sezoanele următoare. În octombrie, Formula 1 a anunțat un calendar extraordinar de 23 de curse pentru 2022, dar vorbind la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii de weekendul trecut, campionul mondial în exercițiu a avut câte ceva de spus.

Hamilton se confrunta cu mass-media la Circuitul Americilor – unde în cele din urmă a pierdut în fața rivalului la titlu Max Verstappen într-o confruntare tensionată pentru Marele Premiu al Statelor Unite – când a fost întrebat ce completări și-ar dori să vadă la un viitor calendar de F1.

„Locul pe care îl simt cu adevărat, este drag inimii mele și cel mai important pentru mine este să obțin o cursă înapoi în Africa de Sud”, a spus Hamilton – cu Formula 1 neavând curse în țară de la deschiderea sezonului din 1993 pe circuitul Kyalami, pe la periferia Johannesburgului. „Cred că există o mulțime de urmăritori și cred că ar fi grozav să poți evidenția cât de frumoasă este patria mamă.”

Hamilton a adăugat că a fost dornic să vadă mai multe Mari Premii organizate și în Statele Unite – cu calendarul 2022 fiind martorul a două curse în țară pentru prima dată din 1984, la Circuitul Americilor și la noul circuit – Autodromul Internațional din Miami.

Hamilton dezvăluie unde i-ar plăcea cel mai mult să concureze în F1 în viitor

„Marele Premiu al SUA este fantastic”, a spus Hamilton la Austin. „Dar este o țară atât de uriașă, să ai o singură cursă aici, cu siguranță, nu este suficient pentru a putea intra într-adevăr în cultura sportivă de aici și a încapsula cu adevărat fanii și a-i duce într-o călătorie sportivă – cu siguranță ai nevoie să ai cel putin două.

„Miami va fi incredibil, la fel ca și Austin”, a adăugat el. „Nu știu unde ar avea următorul, dar nu mă opun [o altă cursă în Statele Unite]; Cred că este destul de mișto, aceste mici mini campionate de pe aceste continente nu sunt un lucru rău pentru sport.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Vestea bună pentru Hamilton este că președintele și CEO-ul Formula 1, Stefano Domenicali, a răspuns cu un simplu „da” când a fost întrebat la începutul acestui sezon dacă credea că F1 va concura în Africa în următorii cinci ani – în timp ce vorbea despre viitoare adăugări la calendar în recentul său articol „Starea Națiunii”, Domenicali a scris: „În ceea ce privește viitorul dincolo de 2022… am ajuns la un punct în care putem alege unde va merge F1.

„Avem atât de multe cereri de a găzdui un Grand Prix. Demonstrează că platforma noastră este atractivă, din ce în ce mai multe guverne o văd ca pe o oportunitate de a-și dezvolta afacerile, economia locală și conștientizarea comunității lor. Urmează vremuri emoționante.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES