More

  Latest Posts

  Hamilton dezamăgit de deciziile strategice de la COTA

  Lupta lui Hamilton pentru a cincea victorie consecutivă la marele premiu al statelor unite a fost ratată din cauza deciziei Mercedes da „fă opusul a ceea ce face Raikkonen” în perioada de Virtual Safety Car de la începutul cursei, cauzată de abandonul lui Daniel Ricciardo. În turul 11, Hamilton a intrat la boxe, asta pentru că Raikkonen a rămas pe circuit, care i-a oferit lui Hamilton șefia cursei când Kimi a intrat pentru singura oară la boxe mai târziu în cursă.

  Dar, nevoia de a intra la boxe a doua oară l-a afectat pe britanic ulterior, acesta reușind să termine doar pe locul trei.

  „Strategia mea a fost la fel, voiam să câștig cursa având în vedere că am plecat din pole position,” spune Hamilton

  „Am vorbit de mai multe scenarii de strategie înaintea cursei, la fel cum facem în fiecare weekend. Având în vedere performanța și deciziile care au fost luate astăzi în contrast cu cursele precedente, unde nu cred că ar fi trebuit să facem schimbări în strategie.”

  „Nu știu de ce nu ar vrea să câștige cursa, cred că au vrut să câștige cursa dar pur și simplu lucrurile nu s-au desfășurat cum au plănuit ei.”

  Hamilton simte că strageia Mercedes a avut o problemă cheie încă din calificări, unde au optat să treacă mai departe pe pneurile supersoft, cu Raikkonen plecând pe ultrasoft.

  Pilotul britanic simte că pneurile mai moi i-au oferit finlandezului performanța necesară de a prelua conducerea cursei în primul viraj, într-un stil similar cu marele premiu al Austriei, ceea ce i-a pus pe cei de la Mercedes pe picior greșit.

  „A început în Q2, compoziția aleasă a fost cea greșită, știam din experiență că Kimi va pleca pe ultrasoft, cred că a fost în Austria, a fost o diferență uriașă la start între cele două tipuri de pneuri, și totuși am făcut-o din nou și am pierdut poziția, apoi nu am putut să țin pasul, cu el în aer curat și pneuri mai bune. A fost o problemă pentru noi și ne vom gândi mult la asta pe viitor, nu a fost un weekend grozav.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss