GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton dezamăgit de deciziile strategice de la COTA

Vizualizări: 9802

Lupta lui Hamilton pentru a cincea victorie consecutivă la marele premiu al statelor unite a fost ratată din cauza deciziei Mercedes da „fă opusul a ceea ce face Raikkonen” în perioada de Virtual Safety Car de la începutul cursei, cauzată de abandonul lui Daniel Ricciardo. În turul 11, Hamilton a intrat la boxe, asta pentru că Raikkonen a rămas pe circuit, care i-a oferit lui Hamilton șefia cursei când Kimi a intrat pentru singura oară la boxe mai târziu în cursă.

Dar, nevoia de a intra la boxe a doua oară l-a afectat pe britanic ulterior, acesta reușind să termine doar pe locul trei.

„Strategia mea a fost la fel, voiam să câștig cursa având în vedere că am plecat din pole position,” spune Hamilton

„Am vorbit de mai multe scenarii de strategie înaintea cursei, la fel cum facem în fiecare weekend. Având în vedere performanța și deciziile care au fost luate astăzi în contrast cu cursele precedente, unde nu cred că ar fi trebuit să facem schimbări în strategie.”

„Nu știu de ce nu ar vrea să câștige cursa, cred că au vrut să câștige cursa dar pur și simplu lucrurile nu s-au desfășurat cum au plănuit ei.”

Hamilton simte că strageia Mercedes a avut o problemă cheie încă din calificări, unde au optat să treacă mai departe pe pneurile supersoft, cu Raikkonen plecând pe ultrasoft.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pilotul britanic simte că pneurile mai moi i-au oferit finlandezului performanța necesară de a prelua conducerea cursei în primul viraj, într-un stil similar cu marele premiu al Austriei, ceea ce i-a pus pe cei de la Mercedes pe picior greșit.

„A început în Q2, compoziția aleasă a fost cea greșită, știam din experiență că Kimi va pleca pe ultrasoft, cred că a fost în Austria, a fost o diferență uriașă la start între cele două tipuri de pneuri, și totuși am făcut-o din nou și am pierdut poziția, apoi nu am putut să țin pasul, cu el în aer curat și pneuri mai bune. A fost o problemă pentru noi și ne vom gândi mult la asta pe viitor, nu a fost un weekend grozav.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES